Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(20)
    • 5 Gwiazda(12)
    • 4 Gwiazda(5)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2023

    Wciąż jesteśmy spakowani, ale mam nadzieję, że mamy wszystkie elementy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2023

    Bardzo ładne lego jak zabawka, wszystkie części były obecne. Montaż części jest w porządku. Musisz pobrać instrukcję z Internetu za pomocą dostarczonego kodu. Podręcznik jest bardzo jasny. Świetna cena!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2023

    ładny przedmiot; ale dla cadeau jest dziwne, że brakuje pdfa z instrukcjami montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2023

    na stronie producenta trzeba wpisac pierwsza czesc numeru z karty Instruction Service Card do lewego okienka, druga czesc numeru ,po kresce. wpisac do prawego okienka a do gornego okienka wpisac kod zabezpieczajacy z okienka obok. wtedy instrukcja pdf sie zaladuje do komputera. instrukcja pdf w obrazowy sposob pokazuje montaz robota. polecam tego robota do skladania. 313 elementow wymaga cierpliwosci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2023

    To będzie świąteczny prezent (313 sztuk!)! Będzie gotowa na Nowy Rok? :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2024

    miły mały robot dla miłośników filmu. doskonała konstrukcja, chociaż w niektórych miejscach struktura jest trochę delikatna i opiera się tylko na kilku kołkach (ze względu na rozmiar niemożliwe jest lepsze wykonanie), grozi rozpadnięciem się. Jako przedmiot kolekcjonerski jest doskonały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2024

    aparentemente está tudo em ordem com meu pedido, só acho lastimável o tamanho da demora que se deu pra fazerem a entrega pra mim, fora que acabei sendo taxado no meio do caminho, mas enfim, eu assumo as minhas responsabilidades, pois o vendedor fez a parte dele ao fazer a postagem do meu pedido com a devida segurança e agilidade, tudo que me resta agora é montar esta belezinha 🥰

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2023

    dostarczone szybko, Nie można pobrać instrukcji budowy. Mam kontakt z Bang Good i posortowali to. Pierwsza klasa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2023

    Jak reklamowano. Stosunkowo szybka wysyłka, biorąc pod uwagę odległość i porę roku. Dobra komunikacja w sprawie postępu zamówienia. Zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2023

    Przybył wcześnie i w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$17.15
    • US$14.99
    • US$9.99
    • US$37.09
    • US$6.65
    • US$38.92
    • US$14.49
    • US$9.23
    • US$32.33