Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/08/2021

    Pasuje idealnie do mojego Sidewinder x1 bardzo dobra przyczepność i dobre do odklejenia. I bardzo podoba mi się powierzchnia odcisku. Zamówiłam talerz, bo zniszczyłam swoją powłokę, a nie dłużej. Nigdy nie miałem tak dobrej przyczepności do Petga. Mogę tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Idealna przyczepność i bardzo dobra struktura

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Wspaniale!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2020

    Idealna powierzchnia odcisku! Bardzo dobry hak. Bardzo dobra jakość, dobre inwestycje, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Già presa in passato la versione 220x200 (arrivata la 325x325, va bene comunque). Non ho ancora avuto la possibilità di testarla ma la finitura è identica alla precedente acquistata. Arrivato dopo una settimana anche se era previsto che arrivasse un mese dopo. Meglio così. E' leggermente piegato ma una volta appoggiato sul magnete, si risolve da solo il problema.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Doskonała jakość, odciski trzymają się idealnie. Jeśli płachta pei poluzuje się z czasem, można ją przemyć gorącą wodą i mydłem do mycia naczyń. Sama powłoka jest bardzo trwała. Jedna rzecz, przed którą należy ostrzec - arkusz nie jest płaski z powodu wewnętrznego napięcia metalu i temperatury. Podkładka magnetyczna pomaga w rozwiązaniu tego problemu, ale do momentu, gdy łóżko grzewcze jest 110C lub wyższe (magnety stają się słabsze w tej temp.). Oznacza to również, że niemożliwe jest korzystanie z łóżka bez podkładki magnetycznej. Jeśli więc chcesz wydrukować nieteksturowaną powierzchnię - nie możesz po prostu usunąć arkusza pei i wydrukować na szklanym łóżku drukarki - ponieważ jest do niego przyklejona podkładka magnetyczna. Dotyczy to nie tylko tego konkretnego arkusza pei - wszystkie takie mają te same problemy bez względu na markę. Więc polecam kupić dodatkowo gładki arkusz pei z góry, jeśli potrzebujesz nieteksturowanych powierzchni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Naklejka magnetyczna o grubości tylko 0,8mm, nie tak dużo siły trzymania jak inne marki, powierzchnia pei jest bardzo szorstka, nie używałem go wiele razy do tej pory, ponieważ powierzchnia nadruku wygląda zbyt szorstka, aby być przyjemne dla moich potrzeb. Może być dobre w przypadkach, gdy ekstremalnie chropowata powierzchnia jest bardzo poszukiwana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Bardzo dobra aktualizacja dla mojej drukarki. Wydaje się również bardzo wytrzymała, powłoka nie odkleja się i nie tępi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    przyczepność jest świetna, a druk wygląda bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 922
    • Ft2 320
    • Ft6 898
    • Ft9 965
    • Ft8 053
    • Ft17 632
    • Ft6 898
    • Ft8 813
    • Ft7 034
    • Ft12 942
    • Ft5 746
    • Ft10 346
    • Ft5 636
    • Ft9 198
    • Ft15 458
    • Ft4 577
    • Ft12 278
    • Ft8 627