Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2022

    Uszkodzone części drewniane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2018

    Goods are in no way protected from damage. The Igelite bag did not protect fragile balsa wood. It's what I've been waiting for: All the pieces have a broken corner. The wood looks good, ideal for construction projects.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2020

    Świetny produkt, wielkie podziękowania dla sprzedającego, prawda jest przeceniona. Dzięki jeszcze raz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Ładne drewno.. zrób dobre kolczyki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2019

    seems to be very nice wood, some sizes are a little off, but not by much, I look forward to using this in my next diorama

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Bardzo lekka waga, dobra jakość, bardzo rozsądna cena, dostarczone w terminie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2019

    very good condition and just what i ask for and fast delivery products not damaged great service

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    To Balsa, ładnie zapakowana. Nadesłano 20 dni po zamówieniu. Wymiary odpowiadają 310x100mm. grubość 1,5 mm. A teraz weźmy się do pracy i zobaczmy wyniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    lovely wood for the hobbyists of excellent quality the laser glasses came in a great case with anti static cleaning cloth not bad for price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Dokładnie tak, jak to opisałeś. Przyjechali na czas, nieuszkodzeni, dobrze zapakowani. Cena jest dobra, w porównaniu do moich lokalnych sklepów w Tajlandii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$94.99
    • US$99.99
    • US$79.99
    • US$69.99
    • US$109.99
    • US$499.99
    • US$49.99
    • US$38.99
    • US$24.99
    • US$34.99
    • US$89.99
    • US$26.55
    • US$43.88
    • US$38.10
    • US$9.44
    • US$12.69
    • US$10.38
    • US$68.13