Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(185)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(185)
    • 5 Star(182)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2020

    Jest tani, więc kupuję je hurtowo. Jednak, ponieważ opakowanie jest o, istnieje wiele rzeczy z wygiętych szpilek. Nie obchodzi mnie, czy się ruszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Jak w fotografii i szybkości dostawy dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Arrivati oggi tutto ok 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2017

    A 555 timer is one of the most useful and necessary components for electronics hobbyists and professionals. They can be used for thousand of different applications. So, they are a MUST HAVE. Super fast delivery and the price is a bargain! Thanks Banggood! Check this video to see an easy DIY circuit using 555 timers: https://www.youtube.com/watch?v=2SmLvDsxK78

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2018

    despues de 29 días me llegó mi pedido sin avería alguna, ... solo me llegó la referencia NE555P, y las demás y NE555, de todas maneras señor banggood muchas gracias por mejorar los tiempos de entrega

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2019

    Timers are good to have in a pinch, also in case of a burnout one I have it in stock and I don’t have to drive to a electronic store, little by little the electronics stores are closing, there for big benefit to me having them on stock!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2018

    Conformes à la description. Fonctionnent très bien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2019

    Bien, emballage antistatique OK, mais les chips ne sont sur aucun support. Heureusement, juste quelques pattes un peu tordues.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2019

    Perfect as expected, well packaged. Took about 2 weeks to arrive to UK. Works as expected.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2018

    They came in perfect condition and I couldn't be happier.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 639
    • Ft4 229
    • Ft3 523
    • Ft959
    • Ft2 882
    • Ft2 818
    • Ft4 806
    • Ft2 818
    • Ft1 279
    • Ft2 113
    • Ft1 600
    • Ft3 169
    • Ft3 874
    • Ft2 818
    • Ft1 759
    • Ft1 600
    • Ft2 439
    • Ft1 279