Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(345)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(345)
    • 5 Star(303)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2021

    Terminowa dostawa. Jakość zgodnie z oczekiwaniami od bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2019

    заказ в Крым доставлен быстро, доставили до дверей. при доставки повредили коробку для хранения ( трещина на прозрачной крышке), качество буров в работе не проверял. в общем - заказом доволен

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2016

    These are inexpensive Burrs and should be considered as such. They seem to work fine, as I have only just used them. I use them for counter-sinking holes and not for engraving. So as an engraving tool, I cannot comment. But, for the price you can't really go wrong. And the shipping was fast. My only real complaint is that the plastic case was crack up during shipping. They could have placed it in a padded envelope instead of just a plastic shipping bag; which would give it a little more protection, even if they had to charge a little more. It would present a better appearance to the customer. Anyway, I would buy them again and I would also check out their other product as well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2020

    Dostałem wczoraj paczkę. Niestety jakość kilku głów jest naprawdę słaba i nie jest doskonała lub rany podczas transportu. Ja nie jest pokryty. Chciałbym rozwiązać mój problem! DZIĘKUJĘ!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Właśnie otrzymałem paczkę. Dobre opakowanie, wydaje się dobrej jakości. Będą używane do rytowania szkła, więc wrócę z nową recenzją. Niestety jeden przyszedł ze złamanym czubkiem.... Ale z tą ceną, nie przeszkadzało mi to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2017

    Дошло в Венгрию за 23 дня. Упаковка отличная. Работает хорошо.Рекомендую и товар и продавца.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2019

    frese diamantate per tutti materiali duri arrivati in tempi velocissimi, ottime anche per scrivere su pietre e carbonio ++++++++++++++++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Świetny zestaw narzędzi do dremela. Próbowałem na żelazku i udało mi się zrobić to, czego potrzebowałem. Trochę się wyczerpało, ale robota wykonana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Kompletny zestaw, aby mieć na każdą ewentualność. Jakość do sprawdzenia w użyciu. Dobra cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Bardzo dobry produkt lubię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.40
    • US$14.99
    • US$9.23
    • US$28.86
    • US$8.07
    • US$8.07
    • US$9.65
    • US$20.69
    • US$11.54
    • US$11.54
    • US$7.99
    • US$19.62
    • US$10.38
    • US$21.99
    • US$31.71
    • US$22.99
    • US$24.24
    • US$46.99