Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(164)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(164)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/08/2021

    Bardzo słabo spakowane. Bąbelkowa folia jest bardzo droga dla Banggood - smutne. Urządzenie zostało dostarczone bez instrukcji. Na szczęście maszyna działa. Czas pokaże, czy długo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Zajęło mi to 9 dni. Jestem bardzo zadowolony z produktu 👍🏻👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Jestem zadowolony z tych nożyc. Łatwo przecina 2,5 cm gałęzie. Dostawa była bardzo szybka. Pakowanie i ochrona bardzo podstawowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Bardzo mocne, dobre nożyczki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    mocne nożyce. polecam. spełniają swoje zadanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Bardzo przydatna rzecz do przycinania moich roślin rambutanowych. Przecina gałęzie przy dużym wysiłku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Jak tylko spróbujesz wyglądają jak świetny produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Produkt wygląda bardzo dobrze wykonany i został dostarczony bardzo szybko. Na pewno zamówię jeszcze raz w tej firmie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Przybył tak szybko, że mam tydzień w Japonii. Moje baterie do Makity też pasują. Próbowałem wyciąć kilka gałęzi, i to działało bardzo dobrze. To dobry produkt. Mam nadzieję, że będę go używał na długo!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Właśnie dostałem produkt. Przyleciał bardzo szybko, dużo wcześniej, niż przewidywano. Produkt wydaje się być dobry i mogę potwierdzić, że działa z bateriami Makita. Pierwsza próba poszła lepiej niż się spodziewałem! Jeśli ten produkt nie zepsuje się na kilka sezonów, niż kto... świetne rzeczy! Kolejne pytanie to ile energii zużywa akumulator, z czym nie mam jeszcze doświadczenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$114.33
    • US$109.99
    • US$83.99
    • US$99.99
    • US$150.14
    • US$95.85
    • US$92.99
    • US$98.16
    • US$84.99
    • US$133.97
    • US$123.57
    • US$123.57
    • US$87.39
    • US$43.88
    • US$74.99
    • US$104.99
    • US$83.99
    • US$33.48