Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2021

    Przybył tak szybko, że mam tydzień w Japonii. Moje baterie do Makity też pasują. Próbowałem wyciąć kilka gałęzi, i to działało bardzo dobrze. To dobry produkt. Mam nadzieję, że będę go używał na długo!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Produkt wygląda bardzo dobrze wykonany i został dostarczony bardzo szybko. Na pewno zamówię jeszcze raz w tej firmie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Właśnie dostałem produkt. Przyleciał bardzo szybko, dużo wcześniej, niż przewidywano. Produkt wydaje się być dobry i mogę potwierdzić, że działa z bateriami Makita. Pierwsza próba poszła lepiej niż się spodziewałem! Jeśli ten produkt nie zepsuje się na kilka sezonów, niż kto... świetne rzeczy! Kolejne pytanie to ile energii zużywa akumulator, z czym nie mam jeszcze doświadczenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Dostarczone do Australii w 11 dni! Używałem AliExpress do tej pory - żegluga tam jest do bani - zajmuje miesiące. Jakość produktu jest świetna. Wygląda na prawdziwy produkt Makity. Nie ma problemów z cięciem ciężkich gałęzi - BARDZO pod wrażeniem. Zobacz recenzję na temat YouTube z narzędzi & rzeczy ( tam go widziałem 👍👍)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Naprawdę dobre narzędzie, które działa z moim istniejącym makita 18v LTX accus. Stale wyprodukowane, drewno, które mieści się w nożycach, będzie cięte bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Mam go od miesiąca, używałem do krojenia śliwek, orzechów laskowych i gałązek jodły. Świetnie działa na gałęziach o średnicy do 1 cala (większe gałęzie trzeba obrócić i przeciąć dwukrotnie). Pasuje i działa z moimi bateriami Makita

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Bardzo szybka dostawa.. Wygląda na silny i dobrze wyważony z nie ciężkich baterii. Około 6 godzin pracy z 2 ampułką Najlepsze wyniki z drugiego i trzeciego biegu.Pierwszy jest bezużyteczny (bardzo mały otwarty) A czwarty jest trochę wolny. Łączna wartość w stosunku do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Had for a few weeks now and seems to be working fine very handy piece of kit to have. Will be interesting to see how long it lasts. A good video to watch is from Tools and stuff on the YouTubes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Robi się gorąco po trzech, pięciu minutach użytkowania. Jest stosunkowo wolny. Nie przecina 30mm. Łatwo się rozcina do 25 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Kiváló vágóélekkel rendelkező metszőolló. Gond nélkül vágja a 3 cm vastag ágakat is. A metszés vele semmilyen erőkifejtést nem kér. Akár egész nap is jól használható.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14,013
    • Ft27,967
    • Ft37,602
    • Ft44,439
    • Ft29,521
    • Ft27,967
    • Ft41,735
    • Ft58,611
    • Ft40,337
    • Ft27,004
    • Ft71,788
    • Ft39,653
    • Ft18,116
    • Ft20,851
    • Ft31,551
    • Ft11,807
    • Ft29,326
    • Ft4,519