Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2021

    Otrzymane zgodnie z opisem dzięki Banggood jest lepsze niż Amazon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2020

    Chociaż Blheli_S 40A, F4 FC jest wbudowany i ten rozmiar Nie więcej niż 6 mm grubości To 40A, 45A, więc możemy użyć tylko bezsilnego silnika Ponieważ silniki Yuru, które uruchomiliśmy, nadal mają się dobrze Zbuduję samolot szkoleniowy, który przeleci nim wąską przestrzeń. (^-^) Kupiłem też tanią i lekką ramę (5 cali) Celowanie w lżejsze statki powietrzne (^-^) Na razie, to wewnętrzny RSG FC i wewnętrzny VTX DVR Ma około 100 g w kamerze i kadrze Myślę, że mogę zrobić kilka lekkich quadów (^-^) Jeśli Raptor T-motor dostarczy go, samolot do wymiany Yule Motor przekroczy 100 g w samej klatce Posiada diody LED, oddzielny GPS DVR i 60 A RSG na odpadach (?) Mimo to, silniki Yuru 2205/4300kv latają całkiem nieźle To silnik, który czuje się teraz dość wolny Czy to nie jest dobre do latania w nieznanym środowisku? Myślę (^-^) Dam najlepszą ocenę w nadziei na wykonanie dobrej pracy(^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2020

    To mój drugi zakup (^-^) Myślę, że to w zasadzie dobry produkt 4x40A 4in1 plus F4, ale płyta 5in1 z BEC.OSD z FC Blheli_s, F4 i staroświecka kombinacja Nie ma problemu (^-^) Ostatnia część była za niska, a obwód OSD był wadliwy, gdy śmigło było zahaczone o trawnik Zamroczenie Wprowadzam VTX z kamery bez użycia obwodu OSD i używam go teraz Nie wiem, czy to przynosi pecha, czy obwód jest słaby, ale nie muszę się martwić, czy nie ma OSD Jeśli kupisz go, gdy jest tani, możesz zakończyć to tym (^-^) Odkupiłem go, aby użyć go do nowego samolotu, ponieważ był znowu tani tym razem (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    towar zgodny z opisem szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2020

    Dobra cena, łatwy w spawaniu, lekki, upraszcza montaż dronów i obsługuje 6s

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2019

    nice layout and very capable 40a 6s flight controller

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2020

    Najlepszy kontroler lotu AIO, jakiego używałem Latam z motttem xing 6s 1700kv i 6/5 cala rekwizytowa mucha naprawdę gładka. Nie trzeba filtrów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2020

    Wszystko w jednym, spektakularne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    To jest jedyna w jednej desce, którą znalazłem w czasie, gdy ją kupiłem. Możesz użyć ramy z ciasnym pomieszczeniem na elektronikę. Wady: brak wystarczającej ilości podkładek lutowych. Użyję tej samej podkładki dla Cam i Vtx. Już związałem i odleciałem LOS. Nieudane błyski do 4.2.9, więc zniwelowałem do 4.2.3. Gładko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Towary kupione więcej niż raz szybko i skutecznie, tylko połączyć i zobaczyć, czy wszystko jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$74.99
    • US$38.99
    • US$27.71
    • US$23.59
    • US$21.99
    • US$69.99
    • US$19.59
    • US$18.47
    • US$11.54
    • US$85.46
    • US$21.84
    • US$3.99
    • US$6.92
    • US$4.24
    • US$10.59
    • US$29.59
    • US$1.89
    • US$52.89