Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(587)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(587)
    • 5 Star(571)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/02/2019

    Super fast so we liked that so it should be great praise so continue so order makes fun...LG...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2019

    alles super, schnelle Lieferung, immer wieder gerne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Przybył bardzo szybko. Pakowanie mogłoby być lepsze, ponieważ deska została zamknięta w antystatycznej torbie. Gdyby włożono je do małego kartonowego pudełka, byłbym wdzięczny. Doświadczenie w locie jest bardzo dobre, ponieważ właśnie przesiadłem się z F4 FC. Zarząd oferuje również wiele pełnych rozmiarów uart, które są zawsze mile widziane. Jednak nie udało mi się uruchomić barometru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Jest inny od wersji oryginalnej. Z barometrem DPS310. Hope Betaflet i Inav będą pracować poprawnie z tym barometrem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Barometr jest świetny, działa doskonale, polecam używać GPS Mateka dla doskonałych rezultatów! Blackbox nagrywa idealnie, żeby uzyskać dobre tuningi PID.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Super calitate si Super repede.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Liczę na jakość mat. Planuję lot w upał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Chcę wyrazić moje rozczarowanie dla metody wysyłki. Bardzo kruchy przedmiot bez żadnej mnogiej piłki lub innego rodzaju ochrony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Wysokiej jakości produkt.I dziękuję za szybką wysyłkę..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Przedmiot zgodnie z reklamą, w oryginalnym, szczelnym plastiku Matek Systems. Przyleciał na Cypr za 9 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 920
    • Ft22 412
    • Ft16 041
    • Ft9 468
    • Ft4 733
    • Ft5 364
    • Ft6 311
    • Ft5 364
    • Ft2 523
    • Ft17 677
    • Ft3 343
    • Ft5 080
    • Ft4 417
    • Ft1 086
    • Ft5 364
    • Ft1 260
    • Ft2 914
    • Ft1 819