Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2021

    Świetny stos, najwyższa jakość... Obsługa Banggood i wysyłka zawsze idealna.. Jeśli chcesz wielki i niezawodny stos w dobrej cenie, to jest dla Ciebie ..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Super produkt jest produktem, którego wciąż używam Jestem bardzo zadowolony z tego, co się stało

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Bardzo ladny stosik. Zwłaszcza, że ESC wygląda bardzo dobrze wykonane. Forma dwóch planszowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    super szybka przesyłka jestem zadowolony 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    wszystko super ! wygląda solidnie i w całości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Świetny stos! Przybył z najnowszym betaflyight (4.2). Podobają mi się podkładki i lataout z płyty!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Très bien comme d'habitude Banggood top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    Moja pierwsza budowa drona, mam nadzieję, że nie namieszam w stosie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Jest to ładny stos FC i ESC. Podoba mi się, że wkładki lutownicze są łatwe do uzyskania do lutowania drutów w razie potrzeby. Również FC używający jednego z najnowszych mikrokontrolerów to duży plus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JheVIP3
    PH
    20/05/2022

    Doskonała jakość, dobrze zapakowane, przedmiot natychmiast, bardzo przychylny sprzedawca, zamówi ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$49.65
    • US$64.67
    • US$105.99
    • US$64.67
    • US$55.99
    • US$34.99
    • US$41.99
    • US$88.99
    • US$68.99
    • US$25.29
    • US$67.99
    • US$22.99
    • US$86.24
    • US$10.59
    • US$10.38
    • US$77.60
    • US$59.99