Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/02/2021

    Kocham kontrolera lotu... Teraz ci, którzy mają problem z 9 wolt problem...jest bardzo łatwy do aktywnego Po prostu podłącz baterię i podłącz się do betalotu... W locie beta przejdź na trybach tab..jak tryby anioła horyzontu Przewiń w dół.. znajdziesz użytkownika 2.. Nie aux tylko auto dodaj pełny zakres... I zapisz... zobaczysz na Fc 9vol czerwony led będzie na..to jest to!... Do korzystania z GPS wystarczy połączyć się na Uart 6... jak pokazano na zdjęciu... 👍 sprawdzam moją jednostkę DJI Air.... 😁👌👌 bardzo dobry F7 fc..i powiedziałbym, że najlepiej w mojej opinii z podwójnym procesorem barometrem dji Air Unit....!!! Dzięki nie zapomnij zaktualizować najnowszej wersji betaflet firmware.Bardzo imp!!!! Thx mam nadzieję, że ten help!!!!!!! dzięki sprzedawcy i banggood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Stos bardzo dobrze wykonany, nawet jeśli podkładki lutownicze są trochę małe i bardzo blisko. Ma predyspozycje do systemów cyfrowych, jest F722 fc z Bluetooth, mamy nadzieję, że zachowa się tak, jak powinien!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • M2D
    JP
    26/01/2021

    Cena jest dobrze usatysfakcjonowana z F7 z bluetooth. To bardzo wygodne, aby ustawić beta loty ze smartfona przez radio. Chcę kupić jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Uwaga! : BEC dla Vista/Air Unit umarł właśnie wtedy, gdy miałem aktywować jednostkę. Miał szczęście, że nie umarł podczas aktualizacji lub w locie. Podłączony bezpośrednio do podkładek Lipo i Vista działała ponownie. Poza tym, wydaje się być niezły. Maiden jeszcze nie przyjdzie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Stos marnej jakości. Esc spaliła się na trzecią lipozę bez wyraźnego powodu. Nie otrzymałem nawet zwrotu pieniędzy, ponieważ minęło ponad 30 dni od zakupu.,15 z czego wysyłki. Sconsigliata!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Superbohater

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    F7 z BL32 i BL32 RSG 40A z bluetooth, złączem dla DJI Air Unit

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Używam dwóch takich, jest świetny, szybki, ma BT i jest super łatwy. Jest też wytrzymały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Wszystko dostarczone szybko i zgodnie z obietnicą. Jestem podekscytowany występem. Zbudują wszystko w ciągu kilku dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 384
    • Ft18 286
    • Ft19 979
    • Ft33 868
    • Ft38 176
    • Ft3 722
    • Ft6 155
    • Ft27 707
    • Ft25 737
    • Ft4 307
    • Ft11 512
    • Ft15 238
    • Ft14 560
    • Ft9 141
    • Ft15 576
    • Ft26 076
    • Ft33 188
    • Ft3 045