Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2022

    Produkt dotarł stosunkowo szybko, działa doskonale polecam, dziękuję bardzo Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Przybyła wcześniej niż oczekiwano, ale i tak zajęła 2 tygodnie. Testowany na lotach beta. Działa zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Wysokiej jakości FC z przystępną ceną od HAKRC. Jest to powtarzany zakup, gdy znam jego durabalność i wydajność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Myślałem, że na początku nie ma żyroskopu. Właściwie są 2 miejsca do lutowania gyro. MPU6000 jest pusty, to wszystko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Piękną FC. ale więcej Testów jak... Taurusfpv (ang.) Kargo Dahil Geldi (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Colis intact... et complet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Przyjechaliśmy bardzo szybko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Właśnie otrzymałam to dzisiaj pocztą. Jak dotąd podłączyłem kamerę, VTX i odbiornik. Okablowanie diagramu w pakiecie nie jest wielkie, ale istnieje wiele zasobów w sieci. Czekam na nowy 4-1ESC, zanim będę mógł go podrasować. Ten FC będzie na planie X6r 6".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Best FC I ever had. No noise from 9v BEC like on many other FCs that ruins your gyro traces. Very clean gyro signal wich indicates very good filtering. I have two of them, and they outperform all other FCs in terms of low noise level.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    top

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.59
    • US$84.99
    • US$11.54
    • US$6.92
    • US$6.92
    • US$26.99
    • US$14.99
    • US$17.84
    • US$62.52
    • US$67.84