Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(109)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(109)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2020

    Działa świetnie zainstalowano na ramie Iflight z silnikami xing 6s umieścić na nim większy kondensator i nie instalować go w dołku zobaczyć zdjęcia, zmiażdżysz go tak jak ja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Produkt jakości premium. Jest z ładnym opakowaniem i dużą ilością części zamiennych. Jest ładne, złote wykończenie na wszystkich podkładkach lutniczych. Mój był bez podkładki chłodzącej na esc, i widzę innych ludzi, którzy to rozumieją. Nie pasuje, więc jestem zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Świetny kontroler i znacznie bardziej odporny esc Zalecam lutowanie bezpośrednich kabli pomiędzy lesc i fc po tym jak miałem mały problem ze złączami między lesc i fc Świetny produkt i porady dla wszystkich

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Nietestowany i wygląda inaczej niż reklamowany element, esc się zmienił lub mam starszą wersję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    nie ma w opisie żadnej różnicy w Esc i opakowaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Jestem fanem Mamby i pozostań nim! Część jest zabawna, SG ma Power FC oferuje wiele możliwości I wysoko ceniony. Proszę tak dalej....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Dobry odbiór dobra jakość jeszcze nie test

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Przybyłem 15 dni, najwyższej jakości, polecam również, ponieważ ma 50A.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Ładne opakowanie w metalowej walizce. To bardzo dobry stos, bardzo kompletny i przede wszystkim w bardzo dobrej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Esc i fc bardzo niezawodne w 50a doskonały 👍 Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft46 093
    • Ft19 578
    • Ft6 052
    • Ft31 467
    • Ft6 639
    • Ft37 828
    • Ft32 088
    • Ft34 331
    • Ft26 572
    • Ft11 441
    • Ft8 474
    • Ft29 717
    • Ft12 107
    • Ft26 920
    • Ft19 578
    • Ft41 003
    • Ft20 886
    • Ft121 094