Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(129)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(129)
    • 5 Star(121)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Rampp88
    DE
    04/05/2021

    Bardzo dobra jakość, RSG jest zapakowany dodatkowo! Linie złamania są niestety bardzo jasne, musisz je wypełnić. Kondensator 1000uF, złącze XT60 i silikonowy kabel o długości 10 cm!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Czekam na dobrą pogodę, żeby przetestować ten 50ampowy RSG. Jest złącza XT60, drutem 14awg i uprzężą do sterownika lotu. Świetnie sprawdzi się z silnikami 2306 2700kv i rekwizytami 5.5".

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Właśnie otrzymałem ten numer ESC. Wygląda naprawdę ładnie, dobrej jakości PCB i komponenty. Nie mogę się doczekać, żeby to przetestować. Uwielbiam produkty Racerstar, więc mam nadzieję, że ten spełni moje oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Ładna, dobra jakość budowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Tani i potężny. Mam nadzieję, że będzie dobrze latać. Jeszcze zbudować drona, ale przetestowany i wygląda na to, że działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Idealnie. Tylko 5 dni wysyłki z ES.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Najlepszy 50amp w jednym RSG w tej cenie! Działa zgodnie z oczekiwaniami. Jest wyposażony w kondensator, złącze XT60, drut i uprzęże. Wszystko jest idealne! Kupię ponownie. 5/5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    To coś świetnie sobie radzi w mojej 5 calowej budowie. Uruchomienie 4s w 2208 2450kv, jeśli silniki świetlne Xing E. Co najmniej 20 paczek i nadal działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Jeszcze nie zainstalowany, ale robi dobre wrażenie. Wszystko, czego potrzebujesz. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Nie testowany, ale wygląda i czuje się dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 572
    • Ft3 842
    • Ft18 879
    • Ft5 749
    • Ft10 896
    • Ft33 056
    • Ft3 142
    • Ft15 031
    • Ft3 494
    • Ft20 278
    • Ft13 984
    • Ft10 741
    • Ft34 967
    • Ft27 274
    • Ft13 984
    • Ft18 183
    • Ft20 886
    • Ft2 794