Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(127)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(127)
    • 5 Star(117)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Oświetlenie roślin pojawiło się po stosunkowo krótkim czasie dostawy. Opakowania i towary w idealnym stanie i w pełni sprawne. Wydajność oświetlenia jest bardzo zadowalająca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Podłączyłem go na kilka godzin i zrobiło się gorąco, ale działał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2018

    30W / 50W / 80W Full Spectrum LED Projecteur Waterproof COB LED élèvent la lumière DIY Led Chip AC110V / 220V - 80W 220V Bon résultat et chauffe moins que les autres utilisés je recommande !

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Zamówiłem parę na testy. Nie mogę powiedzieć nic o długotrwałym użytkowaniu, ale kilka minut mocy na testach mówi mi, że nie wytrzymają długo, jeśli nie będzie trzeba dbać o chłodzenie. W mniej niż kilka minut, temperatura wzrosła do 70C, zmierzona przy chipach. 0,8A pobrano ze źródła prądu przemiennego 110V. Te światła są wygodne i nie wymagają żadnych innych balastów lub innych do działania, wystarczy podłączyć i grać. Ale ciepło jest problemem. Jest to zdecydowanie dobry początek dla pracy w pomieszczeniach. Pakowanie było w porządku, ale lepiej było chronić kawałki przed brutalnym obchodzeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2018

    got the 80w works sweet apart from the heat after 5mins will sit at 80 degrees celsius. with some small heatsink and fans only drops it to 50. for the price ya cant go wrong

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2020

    Bardzo ładne światło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2019

    super, perfect for my plants indoor during winter. energy saving and growing good. thanks banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Nie jest silny, jak opisano, ale działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    already ordered this product, so satisfy that i bought another one thanks banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2019

    The 80 watt, Full Spectrum, waterproof LED Floodlight arrived today in best conditions and as described, thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 177
    • Ft2 859
    • Ft58 311
    • Ft25 040
    • Ft3 215
    • Ft4 290
    • Ft8 081
    • Ft19 316
    • Ft8 939
    • Ft3 931
    • Ft5 721
    • Ft4 978
    • Ft15 023
    • Ft11 929
    • Ft6 793
    • Ft16 095
    • Ft7 896
    • Ft4 160