Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Bardzo ładna lampa sufitowa, kupiłem dwie bardzo zadowolone. Brakuje tylko tego, że kiedy światło się wyłączy, musisz je przestroić. Mam nadzieję, że to długowieczność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2019

    Reception du colis à 19 jours après commande, apparence sommaire reste à essayer pour connaitre le rendu de la luminosité

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2019

    всьо работает но корпус поврежден

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2019

    Reste plus qu'a essayé

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Bardzo ładna lampa sufitowa, kupiłem dwie bardzo zadowolone. Brakuje tylko tego, że kiedy światło się wyłączy, musisz je przestroić. Mam nadzieję, że to długowieczność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Wygląda tak słodko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Zero z 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Produkt przybył trochę ugniatany ze względu na wysyłkę, ale jest dobrej jakości i grubszy, że pojawia się na zdjęciu witryny. Działa idealnie i łatwo w instalacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2018

    we try to use it for the kitchen, it is not strong enough. maybe good for room. the remote control , change between the warm and white,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 597
    • Ft11 180
    • Ft6 630
    • Ft54 903
    • Ft35 244
    • Ft13 320
    • Ft22 571
    • Ft12 042
    • Ft45 517
    • Ft8 969
    • Ft25 737
    • Ft7 687
    • Ft6 732
    • Ft6 377
    • Ft6 514
    • Ft10 968
    • Ft6 405
    • Ft30 345