Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/04/2021

    Ήρθε πολύ γρήγορα. Πλαστικό λεπτό αλλά την δουλειά του την κάνει! Πολύ δυνατή! όλα καλά με την εφαρμογή κ το τηλεκοντρόλ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι για την ποιότητα των λεντ! Θα δούμε στο χρόνο!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Jego światło jest bliżej światła reflektora niż sufitu, ale jest naprawdę przydatne i dosłownie oświetla każdy ciemny kąt. Ma chłodne i ciepłe światło (na zdjęciu jest chłodne ustawienie) i głośniki również działają świetnie. Jest problem z połączeniem z aplikacji ilamp, ale to nie jest rozwiązanie umowy. Bardzo dobry stosunek jakości do lampy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Bardzo dobrze, moje dzieci to uwielbiały... Imprezują cały czas. Łatwy w instalacji i łatwy w obsłudze. Szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Dobry produkt. Szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Dobry produkt, szybko dostarczony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Bardzo jasny, łatwy w użyciu z kontrolerem i z aplikacją również.Mówca jest zaskakująco dobry, ale brak basu.Nie jest to problem z tianprince jednak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Very fast delivery with dhl, good strong light qnd good effects,nice sound for that price. Recommended 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Lampa górna 👍😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 391
    • Ft10 721
    • Ft11 819
    • Ft11 570
    • Ft10 973
    • Ft17 436
    • Ft4 755
    • Ft33 019
    • Ft14 131
    • Ft22 880
    • Ft13 171
    • Ft26 729
    • Ft34 592
    • Ft40 253
    • Ft43 398
    • Ft22 012
    • Ft34 592
    • Ft9 746