Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/07/2021

    Działa o wiele lepiej niż mechaniczny sprężynowy sprężynowy ssacz, którego używałem wcześniej, ponieważ elektromagnetyczny tłok ssania zapewnia świetne ssanie. Trzeba się do tego przyzwyczaić, bo jak tylko odpalisz przycisk ssania, ma tendencję do wypluwania stopionego lutownicy z powrotem, A jeśli nadal jesteś nad zarządem, nad którym pracujesz, kiedy to się stanie, prawdopodobnie narobisz bałaganu, który będzie trudny do posprzątania. Kiedy już wyszkolisz się tylko do wypuszczenia guzika w bezpiecznym miejscu, powinno być dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Nagyon szuper.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Dobra jakość i dobre wykonanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2019

    Perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    Useful for desoldering.,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Jak już wcześniej powiedziałem, działa o wiele lepiej niż czysto mechaniczna lutownica, której użyłem wcześniej, ponieważ elektromagnetyczny tłok ssący zapewnia duże ssanie. Trzeba się przyzwyczaić, bo jak tylko zwolnisz przycisk ssania, ma tendencję do wypluwania stopiony lutownica z powrotem, A jeśli nadal będziesz nad tym pracował, kiedy to się stanie, będziesz musiał narobić bałaganu, który będzie ciężko posprzątać. Kiedy już wytrenujesz się, aby zwolnić przycisk w bezpiecznym miejscu, powinno być w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Świetny produkt dla hobbystycznej elektroniki. Jednym z problemów, na które trzeba uważać, jest wypluwanie lutownicy, czasami robiąc bałagan z powierzchnią roboczą i z wieloma problemami na płytce obwodowej. W porządku, jeśli tylko naciśniesz przycisk i zwolnisz nad kontenerem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Działa dobrze... szybka dostawa... Włączając wtyczkę adaptera do Francji....bo wtyczka US. W przeciwnym razie jest 1 zapasowa dysza i agrafka do czyszczenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Jakość jest bardzo niska. Używałem go i stopił się w ciągu pół godziny. Nie polecam. Gdzie mogę złożyć skargę i złożyć wniosek o zwrot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Produkt działa zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 159
    • Ft2 947
    • Ft2 429
    • Ft30 866
    • Ft9 830
    • Ft3 402
    • Ft18 168
    • Ft1 360
    • Ft4 953
    • Ft5 674
    • Ft15 074
    • Ft3 782
    • Ft24 579
    • Ft1 963
    • Ft14 156
    • Ft6 028
    • Ft2 003
    • Ft13 107