Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(128)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(128)
    • 5 Star(116)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2019

    It is only 25 watt panel 18vx1.4amp and after going through the charge controller the battery will only receive 18 watts.... 14.4vx 1.25amps. And you have to cut the wires and screw them in to the charge controller.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2019

    Todo bien pero no al 100% , el panel solar es de buena calidad el resto no tanto, el controlador solar vino roto venia sin caja de protección (están por bonificar algo $). deberían de mandar el paquete como Frágil, ya que no hubo cuidado en el transporte.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Przyszedł uszkodzony, na całym panelu są warstwy powietrza, zadrapania, choć są na zdjęciu i ledwo widoczne, ale nadal są znacznie poważniejsze, rzep wyraźnie nie pasował do rozmiaru i przyszedł trochę przycięty, poszedł panel przez bardzo długi czas, Mimo że podano dostawę w ciągu 4-9 dni, z ubezpieczeniem, po podłączeniu panel daje prąd jałowy 14 i do 20 woltów w pogodzie пасмурную prawdopodobnie z powodu uszkodzenia, laminat był odkręcony, ale zapieczętowałem to w normie. Poproś sprzedającego o wypoczynek i bezpieczniejszą ochronę towarów. Utrzymanie wysokości, pieniądze spłacone z powodu opóźnienia towarów i prawdopodobnie dlatego, że zostały uszkodzone. Dziękuję za wsparcie 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Wszystko ok Kupiłem 2 z nich, działają zgodnie z oczekiwaniami, przybyły dość szybko Czas zamówienia: 2021-02-18 15:22:45 Przybyć do Grecji, do dnia 2021-03-04 Poprzez priorytetowy statek pocztowy UE Od:CZ Pomiar został wykonany w nocy z fluorescencyjnymi światłami, Z pewnością w świetle dziennym wykonają to, czego oczekuje się To samo z regulatorami BG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Zestaw pochodzi z Hiszpanii, z Madrytu bardzo szybko, to nie 100 wat, jest to elastyczny panel, który jest idealny do jazdy rowerem i do ładowania baterii o obniżonej amperacji. W każdym razie działa idealnie, ale kiedy skończyłem montować, pojawiły się chmury. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Spróbuję z różnych rodzajów baterii i inwerterów. Planuję kupić wózek rowerowy, umieścić na nim panel, i pod baterią 12v 44ah ołowiową, lub 12 Ah AGM do litio, podłączoną do regulatora i inwerter.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2020

    Doskonały produkt, maksymalna mierzona produkcja w zimie wynosi 1,5A

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    He's already here. It wasn't even 1 week. :-) Test later. I hope everything will be fine.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Perfect panel and controller. high quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Dzięki, przyjedź w samą porę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.24
    • US$19.99
    • US$11.54
    • US$36.99
    • US$27.59
    • US$143.21
    • US$23.99
    • US$242.74
    • US$30.03
    • US$57.74
    • US$19.54
    • US$30.02
    • US$45.99
    • US$12.64
    • US$9.23
    • US$36.95
    • US$21.99
    • US$32.99