Opinie klientów

4.83 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(125)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(125)
    • 5 Star(111)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/05/2021

    Wszystko dobre, w porę, z 25% baterią, dobrze okrągłe niebieskie, ale do pomiarów konieczne jest połączenie kutasów z komórką (zalecające dostosowanie klipu COREA, w celu uniknięcia przypadkowego otwarcia, powiedzmy, że zbliża się Flojo) ZALECENIE EL WENDOR JAKOŚĆ/CENA WIĘCEJ niż DOSTAŁE

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Bakey to dobra firma. Wzięłam dziś dostawę i zegarek jest lepszy niż myślałam. Po pierwsze, to naprawdę fantastyczne. Kiedy nosisz ten zegar, masz ochotę użyć AppleWatch lub Galaxy Watch.. Jest ciężki od innych, a szkło jest klasa.. Wygląda genialnie. Użycie jest bardzo łatwe. Jest przycisk pod ekranem i go naciśnij.. Po zainstalowaniu apk do telefonu działa lepiej i idealnie. Podoba mi się ten zegarek. Myślę, że nie można kupić żadnej opaski czy zegarka za taką cenę, a produkt jest naprawdę dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Mam ten zegarek na wyprzedaży. Sprawdzam już wielu Montag, aby dostać ten zegarek, ale nie chce zapłacić za dużo. Im Nie Pewny Czy czytanie jest dokładne, ale w sumie im Szczęśliwy. W czasie dnia ze światłem słonecznym trudno odczytać wyświetlacz może być jaśniejszy. Gazuje magnetyczny port ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Bardzo pod wrażeniem tego produktu, trwało nieco ponad 1 tydzień, aby być dostarczone z Chin do Wielkiej Brytanii, działa doskonale, czas pracy baterii jest doskonały, jest włączony przez tydzień i lepsze zostało 50%.. Gorąco polecam ten produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Η παραγγελία ήρθε σε 15 ημέρες. Το προϊόν φαίνεται καλό.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Bardzo dobry jak na swoją cenę. Negatywny element bardzo niska jasność. Przy jasnym oświetleniu zewnętrznym nie można zobaczyć danych na ekranie. Pozytywna, bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Tanio i ładnie. Dobra jakość, https://youtu.be/AOiUu1DHDBE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Heel mooi horloges

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Smart Watch. Bardzo ładny zegarek to, jak trochę wagi do niego nie jak niektóre z zegarków, które dostaniesz w tym przedziale cenowym.Instrukcje są łatwe do wykonania i zrozumienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft7 378
    • Ft10 330
    • Ft8 222
    • Ft17 166
    • Ft21 215
    • Ft7 403
    • Ft7 917
    • Ft5 176
    • Ft10 452
    • Ft16 746
    • Ft6 708
    • Ft11 381
    • Ft18 570
    • Ft9 136
    • Ft11 756
    • Ft18 802
    • Ft12 182
    • Ft10 964