Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(132)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(132)
    • 5 Star(118)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2018

    It works with small motor for Mini-Z. But unable to calibrate throttle. Programming is very hard and manual is confusing. Otherwise nice ESC with linear throttle. Once I figure out how to program it I'll make a how-to video.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2018

    Разобрал, глянул что внутри. Радиатор под водяное охлаждение, с двумя каналами, но без всякой термопасты. Плата якобы залита какимто лаком, видимо защита от воды. Работает нормально.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2019

    Good and cheap esc ! Used in a WPL 1/16 truck

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2020

    Szybka wysyłka, bardzo dobra bezszczotkowa esc dla małych samochodów RC lub łodzi (1/16, 1/18) dla silników inrunner i outrunner

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    Good quality of product, it is working but not fully tested.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2019

    Super esc 30 amp pour modif ft007

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2017

    Guys, so far I have bought 6 of these for my projects and they have worked fine. It is true that the instructions are very confusing and I would hope that someone posts a video or provides clear instruction on how to program these ESCs because for the price, they can't be beat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2018

    Leider wurde mir der ESC für Schiffe geliefert obwohl ich den für Auto bestellt hatte. Nun braucht mein Auto eine Wasserkühlung. :-(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Mt skomplikowane do programu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2019

    Alles Top!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$70.99
    • US$6.99
    • US$13.99
    • US$10.99
    • US$15.99
    • US$115.49
    • US$16.99
    • US$125.42
    • US$35.99
    • US$19.62
    • US$50.99
    • US$9.99
    • US$70.59
    • US$5.99
    • US$8.99
    • US$37.99
    • US$5.99