Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(219)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(219)
    • 5 Star(193)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/12/2020

    Byłem zaskoczony, jak szybko dotarł rozkaz. Z tego, co wiem, zamówienie jest pełne i w dobrym stanie, oprócz łóżka. Zobacz zdjęcia: Znalazłem listę części i instrukcje, których brakuje, ale do-a-ble. Dobra wiadomość to było tylko 99 dolarów Black Friday, jednak po wysyłce i nietrafione rabaty prawdziwy koszt to 158.00 Uważam, że Bangood jest dobrą firmą i wartą drugiego i trzeciego spojrzenia, jeśli coś pójdzie nie tak, w 99% nie będzie. Mam nadzieję, że to pomoże, dzięki Bangood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Angel
    MX
    12/07/2021

    Super użyteczna maszyna. Używam jej do robienia płyt PCB i idzie świetnie, tylko bez wcześniejszej wiedzy, że mogę jej użyć w mniej niż godzinę. Wszystko jest w aluminium, poza częścią osi Z, że jeśli planujecie zrobić jakiś twardy materiał, nie polecam go, ponieważ nie jest do tego zaprojektowany, precyzja jest niesamowita. Coś do wyjaśnienia jest to, że jeśli robi wystarczająco dużo hałasu, ale cnc i hałas idą w parze, miałem problem z maszyną, ponieważ silnik nie działał, ale podczas przeglądu był tylko po to, aby zmienić sterowniki, które kosztują 50 meksykańskich pesos i jest to tylko do usunięcia i umieścić, Porady, jeśli produkt ma przejść przez celnik nie martw się mnie obciążyłem 1070 celników, ale umieściłem moją reklamację jak określono na stronie i zwróciłem mi połowę kosztów produktu, więc dostałem super ekonomiczne i prawdę polecam, jeśli właśnie inicjujesz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Kilka dni temu poprosiłem o wymianę maszyny, zapytali mnie o kilka kodów paskowych, które następnie wysyłam im przez zdjęcie, a film nie widzę sposobu, aby wykazać usterkę w tym celu, oczekuję odpowiedzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Package arrived in good time and good order. I had the engineering team ready to cut me replacement parts for the uprights and front and rear out of aluminium on the Mastercam. I discovered that the materials used in the kit are well made and rigid, not plastic as I thought. The quality and attention to detail, down to the plastic box used for the screws and tools, and coloured glossy manual, far surpassed what I expected for the price. Nicely done !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Bardzo dobry pakiet, ale tablica z GRBL mnie zawodzi i nie wiem, jak mogę ponownie wczytać program GRBL lub zmienić tablicę na nowy, możesz mi pomóc? Mam nadzieję odpowiedzieć od Ciebie, moja poczta jest wulkangg@hotmail.com, ponieważ nie wiem, że tworzenie maszyny nie działa dla mnie. Pozdrawiam wielkie dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Na początku mam trochę. Potrzeba było dużo pracy, żeby zdobyć potrzebne oprogramowanie, ale teraz się dużo uczę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Najlepsza cena w de web! Bardzo szybka dostawa, prosta w montażu i dobrej jakości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Przedmiot dotarł na czas. Paczka była w świetnym stanie. Nie miałem problemu z ustawieniem tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Przybył w dobrym stanie. Tylko jedna część Bakelite jest lekko zarysowana. Mam najnowszą tablicę dq cnc Ts 9272 V6. W pełni zaludnione ze złączami do wyłączników końcowych, Bluetooth, kontroler offline itp. Bardzo ładnie : )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Doskonała wiertarka 3D w idealnym opakowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft98 221
    • Ft69 705
    • Ft31 682
    • Ft41 188
    • Ft12 671
    • Ft95 053
    • Ft85 547
    • Ft76 042
    • Ft110 896
    • Ft63 368
    • Ft41 188
    • Ft69 705
    • Ft58 364
    • Ft63 368
    • Ft53 862
    • Ft40 253
    • Ft85 547
    • Ft8 048