Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1010)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1010)
    • 5 Star(884)
    • 4 Star(108)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/07/2021

    To był spektakularny zakup. Instrukcje są zbyt okropne. Zajęło mi to od dwóch do trzech godzin, żeby zebrać się od pudełka do uruchomienia. Nie zrobiłem jeszcze więcej niż testów, aby dostosować osie i potwierdzić, że jest dobrze zamontowany i działa firmware i komunikacja z komputerem. Masz już kilka zdjęć z pobranego pakietu!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • TeoVIP4
    GR
    08/01/2021

    Bardzo dobry produkt jest z er11 collet i 5 bitów!!!!!Łatwy do zainstalowania będzie potrzebny tylko skrewdriver i zawarte klawisze allen!Trzeba dwukrotnie sprawdzić śruby!I miał już gotowe mods na lepsze Praca, najpierw położę drewno ofiarne, żeby nie uszkodzić stołu i zainstaluję wentylator do płyty PCB dla ochrony ciepła!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Artykuł dotarł w wyznaczonym czasie i odpowiada opisowi. Działa poprawnie i wykonuje swoją pracę, jedynym mankamentem jest montaż trochę trudny (jak określono w opisie), ale przede wszystkim brak w nim całkowicie wyjaśnienia oprogramowania użytkowego. W rzeczywistości, zalecam wykonać wszystkie odpowiednie kontrole przed rozpoczęciem, zwłaszcza w ośach, w moim przypadku, lekko uszkodziłem podstawę dla problemu odwróconej osi, który potem rozwiązałem. Na zakończenie daję stronie 5 gwiazdek, ponieważ jest to sprawa dla producenta.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Router CNC pojawił się w 1 tygodniu po zamówieniu i był dobrze zapakowany. Instrukcje montażu są proste, ale można zbudować router zgodnie z nim. Silnik został wyposażony w nożyce ER 11. Projekt wydaje się wystarczająco solidny. Instalacja sterownika i programu GRBL jest łatwa. Próbowałem już wszystkich osi. Teraz wybieram program do tworzenia obiektów i kodów G. Jako podstawa do poznania świata CNC, wydaje mi się to dobrym wyborem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Doskonały produkt, szybka wysyłka i bardzo łatwy montaż. Tak bardzo kocham tę maszynę. Bardzo polecam. Pierwszy grawerowałem w dniu, w którym dostałem router. Dość przyzwoita jakość budowy za pieniądze, które płacisz, i wiele sposobów, aby je dostosować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • milosh
    HR
    18/11/2020

    Doskonała maszynka do hobby! Rzeczywista maszyna jest nowsza niż opisana na stronie BG. Kupiłem dwie maszyny i obie przyszły z kolletem ER-11A. Mają również najnowszą wersję płyty sterującej z wbudowanym w Arduino mcu i MOSFET oraz do sterowania wrzecionem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Wkręty i nakrętki są najgorszej jakości.... Nie są z głowy sześciokątnej jak w opisie, i dwóch orzechów brakuje, że w tę i z powrotem na axulfiletat!! Co zrobić z tym niekompletnym produktem jQuery111307512539419994255_1630486424725?!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Wszystko ok, ale - problem z śrubą ołowianą 400mm Proszę skomentować, jeśli jest poprawne - jest widoczne, że mają różne boisko - co powiesz na śrubę - nie można montaż :( Jaki jest twój 320mm śruby?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Bardzo dobry produkt jest z ER11 kollet i 5 bitów. Łatwy w instalacji. Wszystko działa świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Zgodnie z opisem. Brak brakujących części, montaż dość łatwy, nawet jeśli wyjaśnienia są więcej niż zwięźle. Zapewnić francuskie gniazdko zasilania. Może być używany w takim stanie. Testowane na drewnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 917
    • Ft50 570
    • Ft4 422
    • Ft58 222
    • Ft22 122
    • Ft3 098
    • Ft61 952
    • Ft25 283
    • Ft132 750
    • Ft41 087
    • Ft109 152
    • Ft99 230
    • Ft92 725
    • Ft120 313
    • Ft81 406
    • Ft79 017
    • Ft2 800