Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2018

    is the second i buy and i will use it with t-track on my work bench i have made a cross cut sled!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Bardzo dobrze zrobiony suwak. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Bardzo dobra jakość. Bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Świetnie pasuje do mojego Bosch GTS 635-216 dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Dokładnie tak jak opisano, dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2018

    that black wheel is hard to rotate is that normal?item receive in plastic without any support it my dented or bend the aluminum i buy this aluminum for my table saw and i needed it to be super straight so the minimum accuracy of the finish cut is almost perfect take the package to a supportive box

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2018

    Good fonctionality. Warning with black crew, you must adjust the force. Pour compléter table de travail en bois. Permet de visser dessus cale, chariot ou adaptateur d'angle. Un jeu de joint noir est compris dans le colis. Il faut régler finement l'ajustement de la force pour un bon glissement. Pas encore suffisamment de recul mais sûrement prévoir des jeux de remplacement des joints noirs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2018

    Направляющая сделана отлично, имеет регулировку для устранения люфта. Отправка и доставка быстрая, продавца рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2017

    Rispondente alla descrizione ed alle misure fornite dal venditore.Si adatta perfettamente ai binari T-slot. Spedizione entro i tempi previsti. Prezzo vantaggioso rispetto ad altri canali di vendita.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2018

    Guía o corredera de aluminio de buena calidad y muy útil, calza perfectamente en la riel en T, producto recomendable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 640
    • Ft12 278
    • Ft11 614
    • Ft5 640
    • Ft7 963
    • Ft7 664
    • Ft11 498
    • Ft9 955
    • Ft12 975
    • Ft16 481