Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/02/2021

    Wygląda dobrze. Ale ma wybity róg. Nie była dobrze zabezpieczona osłoną z pianki. Muszę to naprawić, bo to powoduje problem i porysuje mój stół do piły.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Dostawa trwała 3 tygodnie z brytyjskiego magazynu do Rumunii. Paczka była trochę uszkodzona, a produkt został trafiony na ogrodzeniu. Złożyłem to i teraz jest OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Jakość jest poprawna, szyny dobrze pasują do rowka. Może być regulowana przez trzy dyski blokujące bez odtwarzania. /Kupuję ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Doskonała jakość, bardzo dobre opakowanie, i wystarczająco szybko! Dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Bardzo dobrze spasowane. Wysoki poziom wykonania, bez ostrych krawędzi. bardzo dobra jakość. Pasują do DWE7485.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Pozycja jakości, zgodnie z opisem. Pasuje do Dewalt DWE7485.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Dobra jakość, pasuje dokładnie do slotów Dewalt DWE7485.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    EX Produkt, idealnie pasuje do moich slotów z piły stołowej Dewalt 7485-xe (australijskiej). Zajęło to tylko 2 tygodnie do dnia przyjazdu! Nie zawaham się kupić ponownie.. Dobra robota!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Wygląda na solidny i całkiem regulowany (tak samo jak miter jig). Wywiercone dziury są gwintowane. Przesuwanie dysków na obu końcach, aby zapobiec wypadnięciu mi jig i sanek z toru. Dopiero co przybyłem, a więc jeszcze w nic nie wmontowany. Ale nie mogę się doczekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Towar nie jest uszkodzony i super zapakowany. Szybka wysyłka (ok. 10 dni), zanim był ze mną. To nie był ostatni rozkaz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 412
    • Ft1 430
    • Ft6 368
    • Ft5 412
    • Ft8 598
    • Ft9 872
    • Ft6 368
    • Ft6 687
    • Ft7 356
    • Ft4 778