Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/03/2021

    Zakupił to światło i otrzymał około pięć dni temu naładował go zgodnie z zaleceniami na 2 dni w pełnym słońcu, ale nie włączy się z innym pilotem, który jest pokazany nie wiadomo, czy to jest problem? Zrobiłem bilet na powrót, ale nikt nie zwrócił mi uwagi, Bangood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Cała zielona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Dostawa jest szybka. Przedmiot otrzymany w dobrym stanie. Przyszedł w folii bąbelkowej, więc jest dobrze chroniony przed uszkodzeniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    To moja druga jednostka. Pierwszy przybył z pakietem kontrolera & śruby, gdy słaby karton się rozerwał. Ale tym razem pakiet śrub został w jednostce. Ale był też rozerwany. Otrzymałem kredyt za pierwszy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Produkt się zepsuł, gdy kupiłem reflektor za 300-ki. A jednak dostarczyłeś 40. Jest za słaba, niczego nie zapala. Wymagaj naprawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Otrzymałem je w idealnym stanie i to szybko, ale bez instrukcji użytkowania, więc nie byłem w stanie ich używać, nie wydaje się to skomplikowane ich obsługi, ale nie włączają się. Możesz wysłać mi instrukcje albo powiedzieć, czy mogę to zrobić online?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Spróbuję i zobaczyć, czy działa prawdopodobnie i czy działa poprawnie i będzie 1 więcej z tej samej ceny

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Produkt początkowo działał, po kilku dniach przestał działać... Słaba jakość, nie polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Niestety zdałem sobie sprawę, że nie jest to reflektor 300w, gdybym wiedział, że nie kupiłbym go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Transport był bardzo szybki, produkty wydają się nie być lampą słoneczną o mocy 300 W i trwa kilka godzin w nocy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 287
    • Ft3 419
    • Ft2 827
    • Ft4 680
    • Ft3 422
    • Ft3 318
    • Ft6 287
    • Ft6 287
    • Ft5 655
    • Ft6 570