Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(169)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(169)
    • 5 Star(150)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/09/2021

    Dobre światło ogrodowe. Działa dobrze, jasność światła jest również dobra. Ale czas trwania oświetlenia jest mniejszy. W opisie pokazuje dwie baterie, w rzeczywistości ma tylko jedną. Żeby nie trwało to całą noc. Możemy go używać tylko przez krótki okres czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Przybyło szybko, i perfekcyjne zamówienie są to świetne światła proste do zainstalowania jedyny mankament był brak instrukcji dla ustawień, ale nie trudne do opracowania. 1push to czujnik na pełnym świetle 2 wciska światło na zredukowaną moc i przechodzi na pełną moc, gdy wykryto ruch. Moje zdjęcia pokazują dwa poziomy oświetlenia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Dobra cena, mały rozmiar ze wsparciem i dwie pozycje, brak światła w nocy, czas trwania światła i intensywności. Bez instrukcji, ale za pomocą przycisku i kilku naciśnięć są wybierane różne tryby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    My last review of these lights was that they are great value, it hasn't changed the light given off is clean and all 3 that I have operate from dusk to dawn. I have included photos to show low (standby) mode and full also photos from behind the light (they didn't come out well)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Klasowe reflektory z detektorem ruchu nie pomyślałby, że promieniuje tak jasno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Zrobiłem mały test i działa. Wygląda na to, że to dobre oświetlenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Ładny blask, błyszczący, dobrze działa na normalnym piedestale. Ale cokolwiek to było trochę rozgniecione podczas ładunku, nie złamało się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Mały plastikowy futerał dobry na 6 miesięcy przed słońcem zjeść plastik i ogniwo słoneczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Doskonały sprzedawca, polecam wszystkim. Doskonały produkt, bardzo dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Góra jest mała, ale światła są idealne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 227
    • Ft7 338
    • Ft5 483
    • Ft4 193
    • Ft22 339
    • Ft8 780
    • Ft7 124
    • Ft47 552
    • Ft10 136
    • Ft7 566
    • Ft4 235
    • Ft5 598
    • Ft4 175
    • Ft3 024
    • Ft9 088
    • Ft6 291
    • Ft5 749
    • Ft5 240