Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(149)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(149)
    • 5 Star(143)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/05/2021

    Działa jak czar, dobra, gruba para. Może pomieścić 300 ml. Niezły efekt oświetlenia. Nie ma wewnętrznej baterii, trzeba go obsługiwać podczas podłączania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Już kupiłem jedną, a teraz moja przyjaciółka poprosiła mnie, żebym kupił te dwie dla niej. Aby dostać 10 powinien przyjść z wtyczką, , bo jest tylko kabel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Otrzymałem zamówienie w 9 dni w dobrym stanie. To mój drugi zakup tego samego przedmiotu z Banggood, ale w innym kolorze. Produkt działa dobrze i jest stosunkowo tańszy od innych detalistów. Jakość dla ceny & polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Bardzo ładnie robi to, co mówi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Opakowanie jest trochę uszkodzone, ale produkt był nietknięty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Mocna para i z ładnymi olejkami eteryczny pachnie wspaniale! Polecam ten produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Brilliant, as advertised. Only 2 filters included. Does not really have a certain smell to it but the device is functional. I'll buy filters that have a good smell.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Otrzymałem zamówienie za 10 dni w dobrym stanie. Kupiłam wcześniej biały kolor gdzie indziej, który kosztował mnie podwójnie. Są dokładnie takie same. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Jestem bardzo zadowolony z produktu. Wszystko działa zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Produkt zgodny z opisem. Dostawa za 18 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,740
    • Ft5,859
    • Ft4,933
    • Ft3,082
    • Ft1,740
    • Ft4,409
    • Ft3,730
    • Ft10,178
    • Ft4,409
    • Ft6,784