Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(644)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(644)
    • 5 Star(599)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    To jest tak łatwe w konfiguracji i użyciu, że miałem kawałek MDF do „play". Można zobaczyć plamienie dymu na niektórych głębszych rzeźbach, ale można to powstrzymać używając taśmy maskującej jako spalenia przez warstwę. Po raz pierwszy Laser Carver jest to tylko świetny zespół początkujących. Łatwo nawet poradził sobie z kolorowym zdjęciem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Produkt jest topowy i bardzo prosty w użyciu. Wyniki są bardzo dobre!! Dla użytkowników hobby świetne rozwiązanie. Oprogramowanie do obsługi jest bardzo proste i nie potrzebuje specjalnej wiedzy do ustawienia, ładowania se i użytkowania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Przesyłka była bardzo szybka, przybyła przed miesiącem zamówienia, jak na laser, działa dobrze, uważam za dobry zakup, jest bardzo intuicyjny i łatwy w użyciu, mam nadzieję, że trwa długo, Pozdrowienia od Meksykańskich synów cho!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    This fantastic little laser engraver from Insma is ideal for the hobbyist user that requires smaller engravings upto 80mm x 80mm (3.14" x 3.14"} on materials such as wood, cardboard, leather etc. It doesn't state it in the usable materials list but I believe you can also engrave on metal, glass and ceramics, so long as you matt black the surface with nail polish or spray paint, you must never try to engrave on a reflective surface without taking these steps as it will fatally damage the laser unit. The software provided comes on a USB dongle, which is very easy to download to your computer/laptop and although the instruction manual says there's a phone app to control the engraver, I found this doesn't work. After scanning the QR code, downloading and installing the app it was only a 137kb file with a header and blank page where the templates should have been so please don't expect this feature to work, it's probably a generic manual that covers other models as well or the feature has been deleted. The engraving and cutting performance from this machine is more than adequate for the hobbyist user and although not particularly fast the engraved image, once you're use to the setting the machine up, should please all but the most critical of users. For those who can't wait to get started with the machine, I can tell you from my experience, that once ordered, delivery from China to my UK address took only six days. As someone who orders from China on a weekly basis, I can state that's pretty fast. This machine for sale on Banggood is the cheapest version of this model anywhere, you will see them with different branding and colours but you'll tell by the style of construction that it's the same model, the 'same' machine is currently for sale for £135 on Amazon, that's just over £45 more than I paid for mine here on Banggood. So, in conclusion, if you fancy using this technology then it's not going to come much cheaper than this, it's not a professional machine so it's not at a commercial price, its something that will allow you to test the waters and see if it's for you. I'm more than pleased with my purchase and happy to recommend this machine to other would be engraving hobbyists like myself.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Un produs drăguț dar nu cred că are 3w. Am fost nevoit să îl vând deoarece nu se încadra în proiectele mele.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Ładna maszyna jest stabilna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Mam to już od kilku godzin i jestem zdumiony precyzją i mocą tego małego grawera laserowego. Oprogramowanie jest trochę zakręcone, ale kiedy już je zdobędziesz, jest całkiem proste. Warto kupić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Na razie świetnie nagrałem kilka okładek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Bardzo ładny produkt chciałbym, żeby był wpisany w plastikowe kawałki to byłoby o wiele lepsze, ale dzięki banggood team spróbuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Naprawdę dobre grawerowanie domu, łatwe w użyciu, dobre za niską cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft70 080
    • Ft98 750
    • Ft76 451
    • Ft95 564
    • Ft70 080
    • Ft63 708
    • Ft111 492
    • Ft58 678
    • Ft54 152
    • Ft47 781
    • Ft63 708
    • Ft86 008
    • Ft57 337
    • Ft112 951
    • Ft89 037
    • Ft56 289
    • Ft92 379
    • Ft2 067