Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(545)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(545)
    • 5 Star(508)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2020

    Przesyłka do Tomska przyszła za 12 dni. Wszystko, nic nie złamało skali, dokładnie na jej dokładności. Ale chińscy przyjaciele bardziej wierzyli w naszą pocztę niż my i włożyli paczkę do torby. A jednak cała sprawa. Zadowolona z tego przejęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Piękne urządzenie, ale okazuje się złamane, jeśli chodzi o dwie części z tworzywa sztucznego, które służą jako osłona bakance

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Ładny i kompaktowy. Wydaje się działać dobrze. Nie podoba mi się, że ma jasny monitor.. Wolę cyfrowe monitory na skali, które nie mają jasnego światła. Poza tym, wszystko wydaje się w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Mała skala, ale bardzo funkcjonalna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Dobrej jakości kupno. Zewnętrzne pudełko miało niewielkie uszkodzenia, ale jednostka w idealnym stanie. Użyj 2 baterii AAA (nie dołączone).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Ładny mały i robi swoje dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Dobrze się spisała!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Działa ok nie ma. 00. 00 ale woks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Dobra jakość Doskonały w dostawie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2018

    Really like this scale. Shipping was fast. Seems to be accurate enough for my needs. Price was very good. Calibration is a little weird if you follow the instructions. Comes with 2 different plastic trays for weighing. This is a nice scale and I would purchase again if needed.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 437
    • Ft3 757
    • Ft7 517
    • Ft4 880
    • Ft5 635
    • Ft13 669
    • Ft3 919
    • Ft28 644
    • Ft15 622
    • Ft4 131
    • Ft4 229
    • Ft24 737
    • Ft7 139
    • Ft4 554
    • Ft4 883
    • Ft8 461
    • Ft6 013
    • Ft3 252