Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(113)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(113)
    • 5 Star(97)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/05/2021

    Dzień dobry, Reverse nie ma sygnału 220V. Skończyłem instalację, invert nie ma znaku wyjścia 220v, czerwone led, zielone światło i wentylator również działa. Wada ta następuje bez włączania sprzętu w inwercie. Jak postępować? Dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    1 week delivery. Its full plastic so i don't know what will be happen when it work about hours and the heat. I will test it soon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Kupowane z 25 do 45 dni dostawy, przybył z 14 dni po płatności, super szybko, już przetestowany i działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Produkt był w tym samym opakowaniu z innymi produktami. W kolejności, podejdę do testu. Mam nadzieję, że zadziała. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    apik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Niezły produkt, spróbuj poznać prawdziwą moc

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Myślałem, że jest większy. Wydaje się, że to tylko do ładowania telefonu komórkowego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Nie w1000 (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2019

    שלום.המוצר הגיע מהר,מהר מאוד,איכות מעולה.מוכר עם שרות מצוין,אני ממליץ בחום לקנות מימנו.🙏 אריזה מצויינת.🙏

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Sprzęt dotarł bardzo szybko do celu. Testowałem sprzęt i działa dobrze z ładunkiem rezystancyjnym, nie polegając na czystej fali senoidalnej Ładne zakończenie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 342
    • Ft15 036
    • Ft18 796
    • Ft6 182
    • Ft13 669
    • Ft11 390
    • Ft14 984
    • Ft13 155
    • Ft24 812
    • Ft6 182
    • Ft21 157
    • Ft24 086
    • Ft42 316
    • Ft48 827
    • Ft5 987
    • Ft13 474
    • Ft22 784
    • Ft42 316