Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(187)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(187)
    • 5 Star(179)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/06/2021

    Błyszczy dobrze, ale nie jest tak fajne, jak zdjęcia promocyjne ze strony sprzedawcy. A pierwsze zdjęcie na stronie jest oczywiste, że nie jest prawdziwe. Nie mogłem rozkręcić 90 stopni. Tego mi trzeba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    nicely packaged, no damage to parcel or box. arrived in expected time frame happier than expected to be about them as i'm surprised about the good quality build. in terms of performance..... simple to use, plug and play from the box, VERY BRIGHT so don't look into the light (as i did) because it is too bright. well worth the money paid. "A picture is worth a thousand words" but the actual item is better than pictures can show

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Bardzo zadowolony 😌. Posiadacz jest wytrzymały i bezpieczny. Jakość jest świetna! Jasność jest również niesamowita multifunkcjonalna. Mam nadzieję, że bateria wytrzyma dłużej.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Super polecam zakup, podobała się jakość, połysk i funkcje. Bardzo dobrze zaspokaja moje potrzeby. Otrzymane bez uszkodzenia lub awarii, otrzymane zgodnie z ogłoszeniem. Moje gratulacje za zakupy, plus zakup udany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    To niewiarygodne, że tak dobry produkt jest tak tani. Czuje się bardzo wytrzymały i jest absurdalnie jasny! Jest nawet ładowany przez USB typu C. Weź to, nie będziesz rozczarowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Przybyło w kilka dni jest fantastyczne dzieła pięknie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Latarka do kolacji, doskonała jakość. Dostarczone w 18 dni. Dzięki sprzedawcy. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Doskonała jakość, przedmiot zgodny z opisem, szybka wysyłka, bardzo jasny i ładny design

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Bardzo silne światło.. Dobry produkt i wytrzymały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 903
    • Ft11 425
    • Ft10 552
    • Ft4 795
    • Ft8 312
    • Ft8 519
    • Ft7 275
    • Ft10 552
    • Ft9 347
    • Ft7 254
    • Ft7 616
    • Ft23 275
    • Ft12 117
    • Ft29 090
    • Ft9 002
    • Ft16 966
    • Ft11 413
    • Ft8 696