Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(197)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(197)
    • 5 Star(182)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2022

    Wykonuje swoją pracę jako Powerbank, ale brakuje mi w produkcie szybkiego ładowania. Myślę, że 30000mAh powerbank będzie się ładować szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Nie byli zadowoleni, bo w środku nie było baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Powerbank 30000 to pełna stacja ładowania każdego urządzenia, gdy jesteś z dala od gniazdek zasilania. Oferuje on nie tylko ogromną pojemność z wystarczającą mocą na ponad 2 tygodnie użytkowania mobilnego, ale również wysoką wydajność i szeroki wybór punktów ładowania. Posiada dwa standardowe podnośniki USB-A dla standardowych urządzeń USB oraz złącze USB-C dla urządzeń USB-C, np. niektórych laptopów. Wykonany z trwałego materiału. Ma piękny design

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    Halo..Zamówiłem ładowarki do baterii z 30.000 mAh podwójnego USb ładowania, ale 25 lipca i przybyło to.Uważam to nieprofesjonalne Jak widać na zdjęciach i numerze porządkowym...(STCPA500002060543144, że przybyłem -- i z numeru śledzenie: STTCPA0000002085491806 co znalazłem na stronie BANGGOOOD złe doświadczenie i Zbyt długo...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Geat użyj powerbanka z dwoma standardowymi wyjściami USB i jednym wyjściem USB-C. Może ładować 3 urządzenia na raz, co jest świetne. Jeśli załadujesz go z komórek 8 jakości 3400mAh, otrzymasz fantastyczny powerbank 30000mAh. Dla takich producentów jak ja, musisz najpierw naładować wszystkie komórki do tego samego napięcia, a potem umieścić je w wiosennej podwozie. Musisz używać tych samych komórek, by działać prawidłowo. Dwie diody LED to bonus. Jakość jest dobra, ale nie na szczycie. Dobra zabawka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2020

    Czas dostawy wynosił 3 miesiące. Ze względu na pandemię i chaos w transporcie, musimy to zrozumieć. Możemy go używać tylko do klasycznego rozmiaru artykułów. Niektóre typy są dłuższe o 1 mm. Do użycia z konwerterem 3.6V / 14V, podłączyłem obwód ochronny do wyładowania zamiast jednej komórki. Pojemność wystarcza do podwójnego ładowania baterii Xiaomi FIMI A3. Stalowe sprężyny mają duży opór. Do terminali używa się 15 mm pasków uziemiających. Bezpiecznik 20A musi być podłączony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2020

    Produkt jest bardzo ładny. Podłączając się do 2 ładowarek jednocześnie, możesz naładować powerbank bardziej potężny i mniej czasowy. Jeden z portów produkcyjnych obsługuje 2,1 amperów. Ekran powerbanku mówi, że 5v 1 ampere się wyłącza, a jeśli ładowane urządzenie wymaga większej mocy, przełącza się na automatyczne 5v 2.1 amper. https://youtu.be/90tsf1r-dug

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2020

    To tylko skrzynka na 8 sztuk baterii Lwów z 186550. Posiada mały wyświetlacz na górnej pokrywie i jest gotowy do ładowania 8 baterii. Mój kawałek jest nieskuteczny, jeden ze źródeł odpadł, więc jakość jest trochę kompromisowa. Inaczej jest ładnie zaprojektowany. Zalecam spawanie baterii z powodu wysokiego oporu pomiędzy baterią a sprężystym kontaktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2019

    très bonne batterie externe en kit prends vraiment 2 A en entrée environ 1,5 ampères en sortie vous pouvez mettre 8 cellules 18650 dedans plastique de bonne qualité rapide facile à monter je recommande 2 entrées 2 sortie 2 leds

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2019

    Thanks to the seller and manufacturer. Quality case. Robust and elegant. All functions working. Fast shipping. I RECOMMEND BOTH.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.99
    • US$16.09
    • US$16.16
    • US$5.24
    • US$18.99
    • US$45.99
    • US$25.99
    • US$18.99
    • US$9.99
    • US$15.00
    • US$20.99
    • US$9.44
    • US$10.99
    • US$25.40
    • US$11.54
    • US$8.07
    • US$32.33
    • US$11.35