Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(226)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(226)
    • 5 Star(215)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Cześć chłopaki, jestem bardzo zadowolony z tej maszyny. Jest silny, dobra prędkość, dobra waga, łatwa rączka, wygląd jest jak byk, cóż, dla mnie to miła maszyna. Gratuluje drużynie Banggoof. :) Nie można zapomnieć: szybka, szybka dostawa. Kupiłem 110 Voltów Dziękuję bardzo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Dużo siły, solidny produkt do ciężkiej pracy. Ma kontrolę obrotów z 6 różnymi prędkościami. Dobrze gotowy produkt, podoba mi się. Dotarł w 18 dni roboczych w SP, bez podatku i bez poczty R$15.00

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Dobra maszyna, regulowana prędkość. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Bardzo dobry produkt, duża korzyść kosztowa!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Doskonały produkt, działa dobrze, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Otrzymałem produkt, ma dobrą moc, mocny materiał. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2020

    Bardzo dobrze zaprojektowane i wykonane narzędzie. Zobacz zdjęcia do notatek. Szybka wysyłka; zamówiona w czwartek, Przyjazd w poniedziałek rano o 10 rano. (Sydney). Australijscy nabywcy będą potrzebować UE do Au Travel Adaptator lub ponownie podłączyć nową wtyczkę. Poziom hałasu nie jest taki zły, pewne wibracje należy się spodziewać około dziesiątej sandacza orbitalnego. Selekcja prędkości jest ok, wolałaby ciągłą kontrolę, a nie 6 poziomów. Szybkie wybieranie jest trochę dziwne z boku na bok, ale w porządku. Przełącznik zasilania jest blisko kciuka, co jest dobre. Pręd zasilający jest wysokiej jakości i nieoczekiwany na tak niedrogim narzędziu. Doskonały Chuck, który naprawdę chwyta szyb. Wał 1/4" dobrze pasuje w tym sześciokątne bity. Jest to potężna jednostka, która jest większa od zwykłych narzędzi obrotowych hobby i waży 1 kg. Ogólnie bardzo niesamowite narzędzie rotacyjne do cięższych zastosowań. Nie kupuj tego, jeśli chcesz mieć lekkie i łatwe w użyciu narzędzie rotacyjne. Nie uzyskasz dobrej kontroli bez wielu ćwiczeń. Był też z 2x różowymi kamieniami szlifowanymi na 1/8" wrzecion. Plus dwa zapasowe pędzle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Dostawa na miesiąc, co jest całkiem dobre. Maszyna jest doskonała bez podmuchów w zestawie zapasowych pędzli, a sprzedawca umieścił parę dysz (do ostrzenia). Sprzedawca polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Bardzo lubiana produkt, zawiera 6 poziomów prędkości d3 co ułatwia na co dzień. Bardzo silny, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.62
    • US$21.84
    • US$66.99
    • US$147.83
    • US$30.02
    • US$28.86
    • US$165.15
    • US$233.30
    • US$63.51
    • US$25.40
    • US$31.17
    • US$79.99
    • US$35.99
    • US$139.99
    • US$36.99
    • US$74.99
    • US$39.99
    • US$229.99