Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/09/2021

    Woow, dziękuję Banggood Świetne produkty i szybka dostawa. Trochę kruche opakowanie, ale części są w porządku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Pozycja ok, ale słabe opakowanie i wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    good product but bad packaging, came in damaged. otherwise great product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Profile są dobre, ale jak można je po prostu zapakować w folię i wysłać. To jasne, że to się dzieje, 🤦🏻 Trochę obicia na krawędziach i wszystko byłoby dobrze. Czlowieku, czlowieku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Bardzo rozczarowany...bez ochrony 😪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Złe opakowanie. Bar jest wgnieciony, z dwóch plastikowych terminali, jeden brakuje, a drugi jest podzielony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Dear Ladies and Gentlemen unfortunately my order did not arrive completely The order of " 100-1220mm Red Aluminum Alloy 45 Type T-Track Laser Scale Woodworking T-slot Miter Track for Table Saw Router Table - 400mm " arrived only once instead of twice. Since I need this urgently, I ask for a direct reshipment. Please send me a reply. With kind regards Ralf Weickert

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    The Product itself is ok, but the packaging oblý in the plastic foil is not enough ant the red, nice and sharp edges are now worn, bent and they has to be grinded (no more red) befor the use :(.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Doskonały produkt. Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Jakość budowy jest fantastyczna. Prawdziwy kawałek toru T. Chciałbym móc dodać pomiary, więc mogę dostosować się do 0. Będzie trzeba kupić osobną taśmę, aby dopasować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.07
    • US$11.07
    • US$9.23
    • US$24.04
    • US$4.99
    • US$16.66
    • US$17.99
    • US$5.74
    • US$5.76
    • US$10.38
    • US$15.38
    • US$5.07
    • US$8.04
    • US$22.49
    • US$18.39
    • US$6.29
    • US$11.54
    • US$33.04