Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/04/2021

    Dear Ladies and Gentlemen unfortunately my order did not arrive completely The order of " 100-1220mm Red Aluminum Alloy 45 Type T-Track Laser Scale Woodworking T-slot Miter Track for Table Saw Router Table - 400mm " arrived only once instead of twice. Since I need this urgently, I ask for a direct reshipment. Please send me a reply. With kind regards Ralf Weickert

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Woow, dziękuję Banggood Świetne produkty i szybka dostawa. Trochę kruche opakowanie, ale części są w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    The Product itself is ok, but the packaging oblý in the plastic foil is not enough ant the red, nice and sharp edges are now worn, bent and they has to be grinded (no more red) befor the use :(.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Doskonały produkt. Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Jakość budowy jest fantastyczna. Prawdziwy kawałek toru T. Chciałbym móc dodać pomiary, więc mogę dostosować się do 0. Będzie trzeba kupić osobną taśmę, aby dopasować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    600mm Read T-track z laserową skalą jest dokładnie to, czego potrzebuję do mojej piły do cięcia stołu. Opakowanie mogło być lepsze i powstrzymałoby niewielkie uszkodzenia na końcach toru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Nigdy nie otrzymałam paczki i nie zostałam zwrócona; niemożliwe do osiągnięcia usługi klienta; Nie radzę zamawiać na tej stronie złodzieje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Bardzo doskonały. przybył w rekordowym czasie, doskonałe opakowanie, doskonała jakość i trwałość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Wygląda świetnie, nie mogę się doczekać, aby zainstalować i zacząć działać. Szybka dostawa i dokładnie tak, jak opisano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Jak wszystkie moje zamówienia zabrało zbyt długo, aby dostać się tutaj inne platformy znacznie szybciej i co najmniej tej samej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 469
    • Ft3 030
    • Ft3 112
    • Ft5 707
    • Ft7 910
    • Ft9 284
    • Ft2 661
    • Ft3 422
    • Ft9 136
    • Ft11 038
    • Ft4 184
    • Ft9 136
    • Ft2 661
    • Ft4 946
    • Ft16 370
    • Ft6 851
    • Ft1 892
    • Ft9 888