Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(723)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(723)
    • 5 Star(665)
    • 4 Star(50)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    Jeszcze nie próbowałam. Otrzymałem go w 10 dni. Turcja sprzedaje około 550 tl, a ludzie, którzy go zapewniają kupują go z zagranicy i sprzedają nam :) mówię płacić mniej od Banggood. Zapiszę to, jak spróbuję. Zintegruję cztery panele 160 V, 2 100-a żelowe systemy baterii.

    Komentarze (16)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Doskonałe urządzenie. Brakuje 1 śruby patrz zdjęcie. Ogólnie dobrze wykonana, dobra robota w lutowaniu, mosfety wyizolowane od dennej metalowej płyty. Dwa gniazda na dole są alternatywą dla energii słonecznej (po lewej) i obciążenia (po prawej) - wygodne. Przetestuje funkcjonalność za kilka dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Chyba działa. Testowane tylko w nocy z elektrycznym oświetleniem jak słońce 😄 Udało się! Jutro zbadam więcej, a słońce będzie się ładować lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Doskonały kontroler ładowania, polecam wszystkim, to pokój, który kupuję. Szybka dostawa za 20 dni.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Dopiero przyjechałam, wydaje się być ok. Testy pokażą, jak wytrzymałe jest urządzenie. Hard copy ma lepszy opis techniczny w porównaniu z desrypcją na BG, załączony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Dostarczono go bardzo szybko. Ale to nie jest MPT, tak myślę. To wysokiej jakości PWM. Wykonało zadanie, a wynagrodzenie jest w porządku. Pada śnieg, a ja jestem sucha o 16. Kiedy moje stare urządzenie nie może naładować baterii. Ładował się w krytym i mokrym pogodzie. Dziękuję, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Ładna, czysta, standardowa szarża.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Dziękuję za szybką i uważną wysyłkę. Produkt jest jak reklamowany i nie widzi jakości, jeszcze go nie uruchomiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Wczoraj, 13/04/2021, otrzymałem zwrot. Są dwa w dół jak wejść do tego faceta jak do domu? Z chęcią przekażę ci informacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Nie próbował, tylko otrzymał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27,147
    • Ft9,839
    • Ft7,803
    • Ft3,082
    • Ft4,409
    • Ft5,766
    • Ft13,911
    • Ft22,056
    • Ft8,821
    • Ft3,082
    • Ft6,784
    • Ft11,196
    • Ft10,517
    • Ft5,859
    • Ft13,232
    • Ft16,287
    • Ft13,911
    • Ft6,106