Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(184)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(184)
    • 5 Star(178)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/08/2021

    Poprawiam perfekcyjnie gopro5, dostosowałam moc do ramki „Steele 5".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Ładny montaż

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Wsparcie pasuje do mojego Gopro Hero 7 Black. Bardzo odporny i doskonałej jakości materiał. Naprawić Gopro mocno. Użyję go na moim członku Tyro 119. Posiadacz pasuje do mojego Gopro Hero 7 Black. Bardzo odporny i doskonałej jakości materiał. Naprawić Gopro mocno. Użyję go na moim członku Tyro 119.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    Dobra cena, super ciasno pasuje do mojego bohatera 6, ale tego chcesz. Nie jestem pewien, jak dobrze przednia część trzyma się na wypadek, ale na pewno lepiej niż zamek... Ogólnie szczęśliwy, mogę polecić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Stan idealny, przyjechał wcześniej, teraz czekam na drona, nie mogę się doczekać... Ze zdjęć wygląda na brudną, ale mogę zapewnić, że jest to odbicie materiału, z którego jest wykonana. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Szybko! W oryginalnym opakowaniu i w plastikowej torbie. Plastik jest przyjemny w dotyku, odlew jest jakość! Polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Én a narancssárgát rendeltem, ennyivel is könnyebb megtalálni a dzsindzsásban a gépet! :) Szépen kidolgozott darab, ez nem nyomtatóval készült!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2019

    Perfect minimal mount, I highly recomend using a strap with a thin layer of umagrip underneath to secure it instead of screws or using the included sticky pad alone, it will allow a bit more flexibility. Will buy again ! 18g mount +4g for the strap + umagrip !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2020

    Odporna jak jakość i pasuje do mojego czarnego bohatera GoPro 7. Dostawa wykonana w półtora miesiąca i czekam na widza od dwóch miesięcy mam nadzieję, że dotrze do maja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Ładny i obcisły GoPro. Nie ma odcisków w 3D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 025
    • Ft5 896
    • Ft22 612
    • Ft11 731
    • Ft7 568
    • Ft14 002
    • Ft41 085
    • Ft9 289
    • Ft6 431
    • Ft2 484
    • Ft39 328
    • Ft4 913
    • Ft30 449
    • Ft5 189
    • Ft21 301
    • Ft28 184
    • Ft7 568
    • Ft85 035