Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1651)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1651)
    • 5 Star(1527)
    • 4 Star(108)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Świetna jakość zegarka, to była wielka niespodzianka. Budowa zegarka dość solidna, ekran z dobrej jakości i bardzo świecący. Muszę tylko sprawdzić baterię, ale z czasem przekażę nową opinię. Wiele gratulacji dla sprzedającego, zamówienie przybyło super szybko i dobrze zapakowane! Krótko mówiąc, za jakość i cenę polecam! Świetny smartwatch!

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Dobry wieczór i wesołych świąt w zdrowiu. Jakość to najlepsza rzecz jaką widziałem do 60 euro Nie spodziewałem się, że będzie tak dobrze. Warto go kupić. To przyszło do mnie osobiście zbyt szybko. Wielkie dzięki, Banggood.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Najlepszym aspektem zegarka jest desing, kupiłem go tylko po to, jak dobrze wygląda na nadgarstku i jak tani jest, w porównaniu z innymi opcjami na rynku. Oblicza tętno, ciśnienie krwi i śledzi twoje kroki z dobrą precyzją do smartwatcha. (innych funkcji nie próbowałem, ponieważ nie jestem zainteresowany). Biorąc pod uwagę różnorodność funkcji, jaką oferuje, jest to dobry smartwatch i jest bardzo prosty w obsłudze. Z drugiej strony, jestem rozczarowany opcją koloru, bo nie jest dokładny. Zamówiłem „srebrną", a opaska jest wyraźnie „biała", jak widać na zdjęciach, więc ta opcja jest myląca. Ogólnie jest dobry smartwatch w cenie, którą płacisz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Przybył szybko w mniej niż 30 dni. Silikonowa bransoletka z aksamitnym dotykiem i sposobem na połączenie identycznych z galaktykami zegarka Samsunga. Łatwe menu do przeniesienia. Kilka opcji facewatch, w tym z opcją umieszczenia zdjęcia. Akumulator działa około 3 do 4 dni ze wszystkimi aktywnymi funkcjami. Kontroluje muzykę, funkcje zdrowotne, takie jak ciśnienie i bicie serca działają dobrze. Krótko mówiąc, doskonałe korzyści kosztowe i jakość wykończenia.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Πολύ ωραίο ρολόι! Αξίζει τα λεφτά του. Πολύ καλή η εφαρμογή που το συνοδεύει H Band. Το λουράκι του είναι πολύ μαλακό. Έχει μαγνητικό καλώδιο φόρτισης χωρίς το φορτιστή. Φορτίζει σε Usb θύρα υπολογιστή ή σε φορτιστή ή σε power bank με 5V-1A. Γρήγορη αποστολή. Δεν περίμενα να έρθει τόσο γρήγορα. Αξίζει να το αγοράσετε. Για όσους χρειάζονται Ελληνικά δεν έχει. Έχει βιβλιαράκι με αναλυτικές οδηγίες (πολύ μικρά γράμματα) και αυτό δεν έχει Ελληνικά. Τα χρώματα στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο ζωντανά από τις φωτογραφίες.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Zegarek jest piękny pod względem designu i jakości. Przyszło około 15 dni. Minęły dwa dni od ładowania i nadal nie ma spadku poziomu baterii. Używa aplikacji H i to jest okropne. Zawsze się rozpada. Dane nie są poprawne. Pogoda nie wygląda dobrze na sen. Język zegarka nie wrócił do tureckiego nie otrzymał aktualizacji. Nie wiem, czy to kupi w przyszłości, ale nie sądzę, że dostanie aktualizację z powodu aplikacji. Używam go tylko jako projektu zegarka, który mi wystarczy, nawet jeśli link jest zepsuty, jeśli powiesz, że powiadomienie działa dobrze, możesz go mieć.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Πολύ όμορφο,με το QR κατεβάζεις την εφαρμογή και το ρυθμίζεις εύκολα και γρηγορα!Δεν ξέρω πόσο μπορείς να εμπιστευτείς όλες τις μετρήσεις αλλά στη γενική ιδέα είναι καλό.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Bardzo dobry produkt, i pojawił się w bardzo krótkim czasie. Proste zegarki z podstawowymi funkcjami. Po prostu czasami nie rozpoznaje mnie po grecku. Ale zdecydowanie wartościowy dla pieniędzy!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Πρόκειται για ένα πολύ καλό ρολόι με μερικά smart χαρακτηριστικά. Η ποιότητα του είναι πολύ καλή με αλουμίνιο στο κυρίως μέρος του ρολογιού και πλαστικό στο κάτω μέρος όπου είναι τοποθετημένοι οι αισθητήρες. Ωραίο λουρί από tpu υλικό. Η οθόνη του είναι ευκρινής αν και θα ήθελα μεγαλύτερη ανάλυση για περισσότερη λεπτομέρεια. Οι μετρήσεις του έως τώρα έχουν μία μικρή απόκλιση αλλά τη θεωρώ ανεκτή βάση της τιμής αγοράς Η αποστολή και η παράδοση έγιναν εντός 11 ημερών, αρκετά γρήγορα θα πρόσθετα. Για κάποιον ο οποίος είναι συνειδητοποιημένος και γνωρίζει τι πρόκειται να αγοράσει με αυτή τη τιμή, είναι πολύ καλό. Για κάποιον ο οποίος θέλει να πάρει top smartwatch, καλύτερα να ελέγξει άλλη κατηγορία τιμής.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Nadeszła za szybko, niż się spodziewałam. Wszystko jest idealne i działa poprawnie! Gorąco polecam, jest to perfekcyjny pasmo amazfit gtr wart 160 euro z tylko 24 euro plus metafory!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,625
    • Ft8,018
    • Ft3,082
    • Ft3,391
    • Ft16,349
    • Ft10,178
    • Ft8,636
    • Ft5,242
    • Ft12,338
    • Ft17,370