Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1890)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1890)
    • 5 Star(1750)
    • 4 Star(119)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Świetna jakość zegarka, to była wielka niespodzianka. Budowa zegarka dość solidna, ekran z dobrej jakości i bardzo świecący. Muszę tylko sprawdzić baterię, ale z czasem przekażę nową opinię. Wiele gratulacji dla sprzedającego, zamówienie przybyło super szybko i dobrze zapakowane! Krótko mówiąc, za jakość i cenę polecam! Świetny smartwatch!

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Zegarek jest piękny pod względem designu i jakości. Przyszło około 15 dni. Minęły dwa dni od ładowania i nadal nie ma spadku poziomu baterii. Używa aplikacji H i to jest okropne. Zawsze się rozpada. Dane nie są poprawne. Pogoda nie wygląda dobrze na sen. Język zegarka nie wrócił do tureckiego nie otrzymał aktualizacji. Nie wiem, czy to kupi w przyszłości, ale nie sądzę, że dostanie aktualizację z powodu aplikacji. Używam go tylko jako projektu zegarka, który mi wystarczy, nawet jeśli link jest zepsuty, jeśli powiesz, że powiadomienie działa dobrze, możesz go mieć.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Dobry wieczór i wesołych świąt w zdrowiu. Jakość to najlepsza rzecz jaką widziałem do 60 euro Nie spodziewałem się, że będzie tak dobrze. Warto go kupić. To przyszło do mnie osobiście zbyt szybko. Wielkie dzięki, Banggood.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Najlepszym aspektem zegarka jest desing, kupiłem go tylko po to, jak dobrze wygląda na nadgarstku i jak tani jest, w porównaniu z innymi opcjami na rynku. Oblicza tętno, ciśnienie krwi i śledzi twoje kroki z dobrą precyzją do smartwatcha. (innych funkcji nie próbowałem, ponieważ nie jestem zainteresowany). Biorąc pod uwagę różnorodność funkcji, jaką oferuje, jest to dobry smartwatch i jest bardzo prosty w obsłudze. Z drugiej strony, jestem rozczarowany opcją koloru, bo nie jest dokładny. Zamówiłem „srebrną", a opaska jest wyraźnie „biała", jak widać na zdjęciach, więc ta opcja jest myląca. Ogólnie jest dobry smartwatch w cenie, którą płacisz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Przybył szybko w mniej niż 30 dni. Silikonowa bransoletka z aksamitnym dotykiem i sposobem na połączenie identycznych z galaktykami zegarka Samsunga. Łatwe menu do przeniesienia. Kilka opcji facewatch, w tym z opcją umieszczenia zdjęcia. Akumulator działa około 3 do 4 dni ze wszystkimi aktywnymi funkcjami. Kontroluje muzykę, funkcje zdrowotne, takie jak ciśnienie i bicie serca działają dobrze. Krótko mówiąc, doskonałe korzyści kosztowe i jakość wykończenia.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Πολύ ωραίο ρολόι! Αξίζει τα λεφτά του. Πολύ καλή η εφαρμογή που το συνοδεύει H Band. Το λουράκι του είναι πολύ μαλακό. Έχει μαγνητικό καλώδιο φόρτισης χωρίς το φορτιστή. Φορτίζει σε Usb θύρα υπολογιστή ή σε φορτιστή ή σε power bank με 5V-1A. Γρήγορη αποστολή. Δεν περίμενα να έρθει τόσο γρήγορα. Αξίζει να το αγοράσετε. Για όσους χρειάζονται Ελληνικά δεν έχει. Έχει βιβλιαράκι με αναλυτικές οδηγίες (πολύ μικρά γράμματα) και αυτό δεν έχει Ελληνικά. Τα χρώματα στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο ζωντανά από τις φωτογραφίες.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Πολύ όμορφο,με το QR κατεβάζεις την εφαρμογή και το ρυθμίζεις εύκολα και γρηγορα!Δεν ξέρω πόσο μπορείς να εμπιστευτείς όλες τις μετρήσεις αλλά στη γενική ιδέα είναι καλό.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Bardzo dobry produkt, i pojawił się w bardzo krótkim czasie. Proste zegarki z podstawowymi funkcjami. Po prostu czasami nie rozpoznaje mnie po grecku. Ale zdecydowanie wartościowy dla pieniędzy!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Najwyższy zegar. Oprogramowanie w zasadzie takie samo jak w huawei gt 1, ale z większą ilością funkcji. Zegar jest brutalny, tylko procesor spada poniżej wielkich znaków, ale trudno zauważyć różnicę. Jakość obrazu jest doskonała do zegarka 30pauzal. Bardzo polecam. Zdziwisz się. Może kupię kolejny.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Znakomicie! i warte swojej ceny! Używam produktu przez 8 dni, a bateria jest nadal w połowie pełna (dni aktywne, ale nie ma ćwiczeń). Wygodne w noszeniu i możesz zmienić projekt ekranu. Pomiary ciśnienia krwi są trochę wyłączone (w porównaniu z maszyną do pomiaru ciśnienia krwi), ale w porządku dla osób, które nie mają większych problemów z nadciśnieniem / hipotensją. Śledzenie tętna, sen i kroki są dobre. Zwykle kupuję paski / inteligentne zegarki w kolorze czarnym, ale tym razem nie chciałem takiego sportowego wyglądu, więc kupiłem „szampański" kolor. Uwielbiam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 107
    • Ft11 198
    • Ft7 263
    • Ft15 134
    • Ft7 263
    • Ft3 630
    • Ft9 079
    • Ft16 042
    • Ft9 987
    • Ft17 898