Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(2)
    • 5 Star(1)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-27 12:49:13

    Buon prodotto per rilassare i muscoli cervicali e della schiena, grazie anche ai due elettrodi (opzionali) che possono essere applicati. Purtroppo le istruzioni sono solo in cinese, ma è abbastanza intuitivo. Seguitemi su YouTube: Nera87 Seguitemi su Instagram: Nera87_Reviews

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-03 09:42:34

    very very nice one work very good but the red give very strong electric shock not massage you cant use i dont know why maybe cause the package have cracks from out side cause its shown like it have a havey wait thing up on it or its get a hit

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-17 07:56:18

    Hi Dears I would like inform you that I have received this order ,and tried this. It is very wonderful. Thank you Sincerely yours Quy Nguyen

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-01 10:10:57

    The product arrives quite early, very good quality and nice looking. After testing the producti I'm very satisfied with it, works perfectly.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-21 19:55:57

    Received today only 11 days after expected date of delivery,charged it up and it worked better than expected,thanks again banggood sincerely,nick.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-25 07:04:44

    ottimo massaggiatore

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-29 11:13:42

    Aún no sido enttegado

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-28 08:34:41

    Love it it give me a lot of relief.Great product.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-27 11:36:02

    Article tel que décrit. Tres satisfait de ce produit

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-23 13:37:12

    Ottimo

    Komentarze
  1 2  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>