Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2021

    The product arrived very quickly. Working perfectly. I have tried with several devices, it is very easy to pair.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Szybka dostawa, tydzień wcześniej niż oczekiwano, jeszcze nie testowana. Ale wygląda na spodziewane p

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Tanie i niezawodne prace, łatwe do podłączenia. Win7, Win10, Linux, ten ostatni może również dostosować głośność. Nie było problemu ze słuchawką BW-FYE7 i głośnikiem BW-AS2. Trybit MaxSound Plus nie jest z nim podłączony. Jego sygnał nie jest zbyt dobry, będzie utkwił w tylnej części maszyny, dongi polowe są znacznie silniejsze, ale nie działają zbyt dobrze pod Win7.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Urządzenie wydaje się działać, ale nie ze wszystkimi popularnymi urządzeniami BT. Nie łączy się z moim ukochanym CS200, ze starym telefonem SS Galaxy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    Продукта е отличен.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Dobra jakość i dobre wykonanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Arrived safely, packaging undamaged. Plugged into my PC and working well in TX mode after pairing with my bluetooth hearing aids. Recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Dostawa na życzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$8.99
    • US$5.99
    • US$11.99
    • US$7.99
    • US$11.49
    • US$6.99
    • US$17.31
    • US$15.00
    • US$10.99