Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(314)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(314)
    • 5 Star(294)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-02 10:27:29

    I used 7 cells from a used laptop battery, it charged my samsung s9 plus two times from 12% to 100%. Good buy.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-20 07:08:29

    Супер приятна кутийка с всички екстри, много съм доволен, качеството е добро, не съм я затворил още, понеже са щипки и не ми се иска да я правя запечатана, но от това, което виждам е най-добрата банка за сега от този тип.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-25 08:13:20

    very good yes

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-14 15:09:12

    Ne mogu očekivati nešto bolje za ovu cijenu, uglavnom za sada radi mada ne očitava pravo stanje baterija

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-12 13:33:53

    bien reçu, ça fonctionne, parfait pour recycler les 18650 de vieilles batteries d'ordinateur portable.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-29 03:32:42

    charging speed not fast but ok buld quality I good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-28 12:26:04

    me gusto el producto es igual como se describe lo único malo el envío es súper lento tardó casi 3 meses en recibir

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-23 11:30:21

    Produto de ótima qualidade, O sistema é simples e muito fácil de montar, as peças se encaixam perfeitamente. Esse modelo de power bank demora um pouco para carregar 100%, porem na hora de usa-lo para carregar outros aparelhos, o processo é rápido, e no meu iphone 6s, consegui carregar 3,5 cargas completas. Recomendo o produto.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 40  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>