Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(373)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(373)
    • 5 Star(344)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2021

    7 x 18650 potrzebna bateria. Proszę używać dobrych baterii 🔋 od Samsung LG lub Sony nie kupuj tanich baterii. Latarki działają podwójnie. Może używać AS Flashlight lub Powerbank. Ale brak oznaczenia, który port jest 1A lub 2.1A

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Dobrze, miło, pożytecznie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    fash shipping.Very good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Dobry produkt, dokładnie to, o co prosisz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Przyszedł rozmontowany. Nawet okno wskaźnikowe musiało być wklejone. Ale to zadziałało od razu. Należy uważać podczas instalacji baterii. Nie ma ochrony przed złą polaryzacją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2019

    Супер приятна кутийка с всички екстри, много съм доволен, качеството е добро, не съм я затворил още, понеже са щипки и не ми се иска да я правя запечатана, но от това, което виждам е най-добрата банка за сега от този тип.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2019

    Produto de ótima qualidade, O sistema é simples e muito fácil de montar, as peças se encaixam perfeitamente. Esse modelo de power bank demora um pouco para carregar 100%, porem na hora de usa-lo para carregar outros aparelhos, o processo é rápido, e no meu iphone 6s, consegui carregar 3,5 cargas completas. Recomendo o produto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2018

    O ieșire de 1A si două de 21 amperi. Cu ecran led de culoare albă permite afișarea in procente a încărcării bateriei precum si curentul folosit la descărcare. Carcasă imitație fibră de carbon. Încărcare completă în 2-2.5 ore prin portul micro usb. Funcție de UPS se poate încărca power bank-ul conectat la priză precum și lua curent prin portul usb in același timp. Funcție de lanternă.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Działa w porządku. Pokrywka pasuje. Nie jestem pewien, czy chciałbym go często otwierać i zamykać, zamykanie nie jest zbyt wytrzymałe. Sprawdzi się jako uchwyt na baterie, latarka i ładowarka urządzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2019

    Good quality Plastic - Dual LED with Triple USE outlets and USB mini charge port. I've fitted standard cells comfortably but not sure if Cells with current trip circuit incorporated will still fit. Happy. Note that Charge current is about 1A so full charge of 7x3200mA will take about 24hrs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$16.16
    • US$9.99
    • US$6.92
    • US$4.99
    • US$11.99
    • US$6.84
    • US$6.92
    • US$8.07
    • US$3.66
    • US$25.40
    • US$7.99
    • US$5.99
    • US$8.07
    • US$20.78
    • US$11.99
    • US$28.69
    • US$26.55