Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    Chcę was poinformować, że produkt został dostarczony z uszkodzeniem. Dołączam zdjęcia z uszkodzeniami. Dziękuję za poinformowanie mnie, jak podjąć działania, aby odzyskać produkt bez szkody

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2018

    Even if the knife part can not stay sharpened for many years, the hole thing remains interesting and estheatic ! The center works well to remove the nut ans the shape of the slicer works well. If I would have a restaurant, I'' probably use this thing daily. Cleaning in not so easy, best if you have many avocado to slice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2018

    it's not much faster than using a spoon + knife which you anyway have in your kitchen. The avocado shouldn't be to soft and not too hard to use that tool comfortable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2018

    Жена давно искала такую чистку для авокадо. Нашли только в интернете. пока не пробовали в деле. Нет хороших авокадо

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2018

    I didn't know what to expect but it works well. I wish I could find more Avocados at a reasonable price now!! Safer to use than a sharp knife.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2018

    Очень удобная штука. Опробовал одну и купил еще 3 штуки для подарка друзьям.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2018

    A sturdy tool in the kitchen for those of us who loves avocado. Great quality, great grip, and fast delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Doskonale kroimy i kroimy awokado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2018

    Easy to use.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2018

    Funciona tal y como se describe y es fácil de manejar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$17.33
    • US$9.23
    • US$18.47
    • US$23.09
    • US$10.38
    • US$11.54
    • US$8.07
    • US$9.23
    • US$10.38
    • US$5.76
    • US$9.19
    • US$9.24
    • US$4.96
    • US$9.90
    • US$34.64
    • US$19.99
    • US$10.38