Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(353)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(353)
    • 5 Star(272)
    • 4 Star(48)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(12)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2020

    Urządzenie jest automatycznie uznawane przez okno 10 jako „USB2.0 PC CAMERA". Następnie można je wybrać jako źródło wideo dla aplikacji Win10 „Kamera". Zdjęcia i czas opóźnienia są odpowiednie, na pewno wystarczy za 8 funtów. Zobacz załączone fotografie dla jakości. Wszelkie włosy w uszach mają tendencję do pojawiania się jako rozmyte jasne plamy, które utrudniają zobaczenie czegokolwiek. Kierowanie go przez kanał uszny do bębna jest dość trudne, nawet jeśli sprytnie obraca obraz w przeciwnym kierunku niż normalne kamery podczas obracania urządzenia. (zapowiada się dziwnie, ale ma to sens, gdy kierujesz urządzenie do własnego ucha). „Łyżki" są praktycznie niemożliwe do użycia, przynajmniej w moich uszach, ponieważ zakręty w kanale słuchowym są zbyt ciasne. Mimo to, przydatne do sprawdzenia, ile woskowiny w uszach jest, i wiele innych zastosowań (np. mucha w oku, owrzodzenie jamy ustnej, ból zęba?...)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Dzieje się świetnie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Szybka wysyłka. Działa zgodnie z opisem. Z jakiegoś powodu działa tylko chińska wersja Android App, w przeciwnym razie działa bez zarzutu, zarówno na Windows jak i Mac.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Najlepsze w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Przybyliśmy bardzo szybko i w wyznaczonym czasie. Jest to bardzo ładny i dobry aparat, może być używany nie tylko do ucha, ponieważ ma dobry, długi kabel, który ma wiele złączy (USB A, micro i C) i kontrolę jasności/lekkości, co jest bardzo poręczne. Kongres z różnymi dodatkami do zeskrobywania wosku z kanału słuchowego i rozdzielczość jest naprawdę miła. Podręcznik Am English jest dołączony (i oczywiście chiński) z kodem aplikacji QR, chociaż istnieją inne aplikacje, które będą z nim pracować, sugerowana aplikacja jest najlepsza, którą znalazłem, aby kontrolować go łatwo i pochodzi z tonami do pracy z mini kamery. Wszystko w 9/10 i zdecydowanie polecam (być przygotowanym na zdegustowanie widząc maź i włosy w swoim uchu z bliska, choć 😃)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • npxVIP5
    GR
    14/01/2021

    Dobry, ale nie HD... szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Ładny aparat do robienia zdjęć z małych detali, jak urządzenia montowane przez SMD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Aby go przetestować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Pozycja zgodnie z opisem Wykonaj zadanie, jak powiedziałem Przybyłem wcześniej niż się spodziewałem, zwłaszcza w porównaniu z innymi rozkazami, które miałem przed którymi zbyt długo by dotrzeć. Nie użył aplikacji, jak podano w instrukcji, ponieważ wymagała zbyt wielu niepotrzebnych uprawnień. Znalazłem sporo innych aplikacji z Google Play, które z nim pracują, które wymagały tylko minimalnych i niezbędnych uprawnień. Szczęśliwi z tego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Produkt dotarł na czas. Opakowanie jest dobre i wolne od uszkodzeń. Produkt jest dobry, dobrej jakości. Dobry stosunek jakości do ceny. Myślę, że jest to przydatny produkt w domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.29
    • US$8.07
    • US$16.16
    • US$35.79
    • US$15.00
    • US$58.89
    • US$18.58
    • US$187.10
    • US$13.99
    • US$11.54
    • US$35.79
    • US$71.99
    • US$46.99
    • US$21.99
    • US$35.27
    • US$26.99
    • US$92.39
    • US$41.39