Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/09/2021

    Otrzymałem produkt w doskonałym stanie w czasie dostawy. Dobrej jakości konstrukcja z dużą ilością kabury i foteli na rzeczy dziecka. Tak, jak przedstawiasz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobre opakowanie, trochę trudne do złożenia i podnoszenia, ale myślę, że to tylko do czasu, aż wymyślisz jak. Za jego pieniądze, jest więcej niż wart... Warstwa jest cienka, ale bardzo dobrej jakości, z tkaniną, która oddycha.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Sprytny produkt. Bardzo dobry w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Bardzo mi się podoba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Plecak jest ładny. Myślę, że zostanie użyty zgodnie z przeznaczeniem. Czy ktoś może pomóc w prawidłowym instalowaniu prętów plazmowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Dobra jakość i dobry rozmiar! Podoba mi się rozmiar i wszystkie kieszenie, jakie ma. Wbudowana łóżeczko dziecięce jest dobrym rozmiarem i łatwym w montażu i rozmontowaniu. Nie jestem pewien, jak łatwo będzie go wyczyścić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Pozycja równa opisanej instrukcji i zamontować jako łóżko, aby zmienić pieluchy nie jest bardzo praktyczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Zawsze jest coś nowego do odkrycia!!! Dobry materiał, ale mogą poprawić część prętów o inny materiał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Doskonała jakość i stosunek jakości do ceny, wspaniała torba na dziecko, wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$47.14
    • US$41.99
    • US$58.99
    • US$31.99
    • US$34.99
    • US$47.99
    • US$29.89