Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/10/2021

    Wszystko nienaganne i łatwe w montażu. Przybyli szybko i w idealnym stanie. Gorąco polecamy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Bardzo duży i łatwy do zainstalowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Είναι πάρα πολύ καλό. Όπως στη περιγραφή. Ήρθε πάρα πολύ γρήγορα από Ευρωπαϊκή αποθήκη στην Ελλάδα. Σε 9 μέρες με DHL. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι πως δεν έχει καλές οδηγίες για τη συναρμολόγηση και μου πήρε πολύ ώρα για να το τελειώσω.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Doskonały produkt!!!Polecam go 😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Przychodzi nawet bez instrukcji i nie jest to proste w montażu... Właściwie to trochę to zepsułem.... Powiedział to biorąc pod uwagę koszty, mimo wszystko, nie uważam tego za zły zakup...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Θετικά: Γρήγορη αποστολή με DHL, Αρνητικά: •Η ποιότητα δεν είναι και τόσο καλή, αλλά δεν είναι και χάλια •Δεν υπάρχουν οδηγίες συναρμολόγησης μέσα στην συσκευασία Pros: Fast shipping by DHL, Cons: • The quality is not so good,but it does not suck • There are no assembly instructions inside the package

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Dostajesz stertę plastikowych złączy i rur o różnych długościach, i musisz wszystko rozgryźć sam. Nie ma instrukcji, poza kilkoma zdjęciami, które nie zawierają przydatnych szczegółów. Dobre jest to, że efekt końcowy jest stosunkowo solidny i przestronny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Całkiem duże, dużo miejsca dla małego dziecka. Trochę trudno to naprawić, powinno zawierać instrukcje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Bardzo duży, zabezpieczony po zmontowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$56.58
    • US$25.99
    • US$14.99
    • US$22.99
    • US$101.19
    • US$42.99
    • US$138.59
    • US$47.34
    • US$62.36
    • US$20.69
    • US$101.63
    • US$168.62
    • US$34.99
    • US$66.99
    • US$95.99
    • US$44.84
    • US$19.81
    • US$16.99