Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    A termék nagyon jó! belső akkumulátora van. adnak hozzá töltő kábelt is. a fejét úgy tudod cserélni hogy erősen kihúzod!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Co najważniejsze, szybkość dostawy w 9 dni przybył, dzięki sprzedawcy i firmie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Kupiłem dwa razy. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Bardzo szybka wysyłka. W ciągu kilku sekund robi się mleko z piany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Produkt jest w porządku, ale nie podobało mi się przełączanie prędkości motorowych. 1. 2 kiedy wyłączasz i włączasz z powrotem podczas jazdy. Zaczynając od prędkości. A to sprawia kłopoty, bo działa szybciej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Great product, actually can't believe how fast it arrived, though it would take like a month, got here is a week!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Pracuję nad tym prawie dwa tygodnie dla Fredo. Podniosłem oskarżenie, kiedy go odebrałem. Działa dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Bardzo mocny mikser; nadaje się do ubijania jaj, przygotowania mlecznej czekolady z kawałkami ciemnej czekolady, homogenizacji wody i drożdży piekarniczych. Wyśmienicie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Doskonały produkt, który robi fantastyczną piankę mleczną do cappuccino. Szybka dostawa. Poleci i kupi ponownie. Cena może być mniejsza, ale nadal dobra jak na pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 884
    • Ft18 734
    • Ft3 294
    • Ft19 865
    • Ft5 884
    • Ft13 609
    • Ft8 827
    • Ft8 827
    • Ft14 714
    • Ft6 620