Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość. Jestem rozczarowany „jedyną dostawą". Zajęło to prawie miesiąc, z zamówień CN przyszedł w 10 dni z CometHellas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Bardzo dobry kabel. Kupiłem go w grupie i cena jest bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Great cables. Worth every penny. I haven't checked charge speed but data speeds are very good. Took 10 days to ship to Sweden. Highly recommend seller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Dobry materiał budowlany. Dobre opakowanie. Brak problemów z połączeniem Powłoka z tworzywa sztucznego kabla nie jest kleista, ale nie jest zbyt sztywna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Dobrej jakości produkt. Kable wzbudzają zaufanie. Działają zgodnie z oczekiwaniami, jeśli podłączysz je do właściwego źródła zasilania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Przybył szybko i w dobrym stanie. Dobry kabel, wysoka jakość jak wszystkie elementy Biltzwolf Sprawdza się zarówno przy ładowaniu, jak i transferze danych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Wytrzymałe i mocne kabelki blitzwolf. polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Bardzo dobra jakość kabla, działa perfekcyjnie/ Deliveri super szybko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Niewiarygodne, po prostu niewiarygodne! Przybył tak szybko... Produkt idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Świetny kabel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 285
    • Ft3 050
    • Ft2 317
    • Ft2 745
    • Ft2 134
    • Ft2 439
    • Ft2 745
    • Ft3 355
    • Ft2 745
    • Ft3 523