Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2021

    To mój ulubiony kabel ze wszystkich produktów Blitzwolf. Używam go do dowolnego urządzenia USB lub DC, które mam w domu. Jeśli podłączysz go do adaptera typu C do DC, będziesz w stanie zasilić urządzenia DC przez ładowarkę USB. Kabel Blitzwolf BW-TC177 ma świetną wydajność i obsługuje prawie wszystkie protokoły ładowania. Długość przewodu jest przyzwoita i wykonana z półelastycznego materiału. Złącza są wytrzymałe i idealnie pasują do portów Type-C. Zamówiłem trzy kable ze względu na niską cenę zestawu. Naprawdę dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość. Jestem rozczarowany „jedyną dostawą". Zajęło to prawie miesiąc, z zamówień CN przyszedł w 10 dni z CometHellas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Bardzo dobry kabel. Kupiłem go w grupie i cena jest bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Great cables. Worth every penny. I haven't checked charge speed but data speeds are very good. Took 10 days to ship to Sweden. Highly recommend seller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Dobry materiał budowlany. Dobre opakowanie. Brak problemów z połączeniem Powłoka z tworzywa sztucznego kabla nie jest kleista, ale nie jest zbyt sztywna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Dobrej jakości produkt. Kable wzbudzają zaufanie. Działają zgodnie z oczekiwaniami, jeśli podłączysz je do właściwego źródła zasilania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Przybył szybko i w dobrym stanie. Dobry kabel, wysoka jakość jak wszystkie elementy Biltzwolf Sprawdza się zarówno przy ładowaniu, jak i transferze danych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Wytrzymałe i mocne kabelki blitzwolf. polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Bardzo dobra jakość kabla, działa perfekcyjnie/ Deliveri super szybko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Niewiarygodne, po prostu niewiarygodne! Przybył tak szybko... Produkt idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 898
    • Ft2 722
    • Ft2 215
    • Ft2 532
    • Ft5 066
    • Ft3 799
    • Ft3 799
    • Ft2 405
    • Ft3 165
    • Ft5 120